Unul dintre cei mai vechi angajați ai Antenelor a fost restructurat chiar când postul generalist din Băneasa împlinea 18 ani. Acum câteva zile, Vladimir Bogdănescu (primul director tehnic al Antenei) a fost înștiințat că postul său a fost desființat. Bogdănescu a fost cel de-al doilea angajat al familiei Voiculescu în cadrul proiectului tv. În 1993, el a fost adus din TVR pentru a pune bazele stației. Acum câțiva ani, Bogdănescu a fost tras pe linie moartă, devenind un fel de director tehnic…onorific. Se pare că postul său decorativ a fost restructurat după ce patronii au aflat că Vladimir Bogdănescu îl ajutase pe Mihai Craiu ( fost director în trust) să ia licență pentru o televiziune. Craiu a plecat cu scandal din compania familiei Voiculescu. El se judecă și acum cu  șefii Intact pentru acțiunile pe care le-a deținut la Săptămâna financiară și Felicia.

10 thoughts on “Restructurat la ceas aniversar”
 1. Da….
  L-am cunoscut pe dl. Bogdanescu este un superprofesionist a facut enorm pentru toate antenele.
  Nu ctred ca voiculestii nu vor platii in viata pentru toate aceste fapte. Ceea ce cred este faptul ca un asemenea om ca Bogdanescu nu va ramane pe drumuri.

  1. Marinus, eu nu cred ca poti critica prea tare un patron care te da afara dupa ce descopera ca esti consultant pentru un om cu care el se judeca… Da, Vladi a facut multe pentru Antene, insa de ani buni nu mai facea nimic, era onorific. Sunt in Antene tineri ingineri care-i sunt net superiori. Tehnologia s-a schimbat… Asta ne paste pe toti la un moment dat. :))

  1. Bogdan, poate nu ai inteles, dar Vladi a fost dat afara, nu a plecat. Te asigur ca nu doar Maria, ci si multi altii nu sunt slugi.

 2. […] Adelin Petrișor: Primul director tehnic al Antenei 1, dat afară în ziua în care postul a împlinit 18 ani. Primul director tehnic al Antenei 1 Vladimir Bogdănescu unul dintre cei mai vechi angajați ai trustului Intact, a fost anunțat că i s-a desființat postul exact în ziua în care Antena 1 a împlinit 18 ani. ”Se pare că postul său decorativ a fost restructurat după ce patronii au aflat că Vladimir Bogdănescu îl ajutase pe Mihai Craiu ( fost director în trust) să ia licență pentru o televiziune. Craiu se judecă și acum cu șefii Intact pentru acțiunile pe care le-a deținut la Săptămâna financiară și Felicia”, a scris Adelin Petrișor pe blogul lui. […]

 3. Bogdanescu, in ultima vreme, adica in ultimii 5 ani, s-a ocupat EXCLUSIV de business-ul sau: consultanta tehnica, mai pe inteles: construirea de la „a” la „z” de statii locale pentru diversi clienti. El s-a ocupat de tot ceea ce a insemnat aparatura, punerea in functiune si instruirea oamenilor de pe tehnic. Normal ca Antenele s-au saturat sa il plateasca degeaba cu o suma destul de frumusica din moment ce el ajuta contra-cost pe concurentii acestora.

 4. o mica erata: Craiu a detinut actiuni doar la Saptamana Financiara nu si la Felicia, care era pe alta companie unde nu era implicat

 5. Cine se gandea ca Bogdănescu o sa „zboare” de la Antene …
  Cand te gandesti ca a fost o vreme cand „conducea lumea antenelor”
  Din partea mea respect si succes pe mai departe, asa cu le urez si celor care au plecat din diferite motive … unii chiar din cauza lui Bogdanescu

 6. Petrisor…sunt curios si eu cum naiba „nu toti sunt slugi” de la Antene…dar totusi nu exista emisiune in care sa nu se cante aceeasi partitura?

  Chiar asa e coincidenta naibii de toti angajatii Antenelor au pareri trase la xerox? Macar sa dea cu totii un statement ca in momentul in care au semnat contractu de angajare la Antene au renuntat la orice bun simt si si-au dat acceptul sa faca exact ce li se dicteaza (direct sau indirect). Mi-e si jena sa ma mai uit la emisiuni ale „profesionistilor de la Antene” in care nu fac altceva decat sa ridice mingi la fileu unora de la PSD sau PNL, in timp ce orice face PDL-ul e de cacat. Sunt penibili…sincer. Au audiente in cele mai bune cazuri de aprox. 200.000 de romani. Aia e valoarea lor. Din 20 de milioane…nu ma mira ca se gasesc 200.000 de imbecili care sa puna botu la mizeriile antenistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.