Așa cred eu că arată România în plină criză economică. Exact așa: un voinic trecut binișor de prima tinerețe, cu cărnurile lăsate și tremurânde, cu chiloții ușor lălâi… Poate că are ceva în plus, ceva ce nu regăsiți în această fotografie. Chiloții sunt și rupți în cur. Românie, dacă te-am supărat, te rog să mă ierți. Nu tu ești vinovată, ci noi, cercopitecii ăștia de te populăm!

Fotografia am făcut-o anul aceasta de 1 mai. Apa era rece. Pesemne că domnul nu mai avea nimic de pierdut. A fost singurul curajos de pe plajă. Sigur curajul l-a lovit brusc. Se observă că nimic nu a fost premeditat. Omul nu avea slip. Da’ ce, chiloții albi, din bumbac chinezesc, ușor lăsați, nu-s buni?

3 thoughts on “România mea”
  1. Corect adelin, bine spusa afirmatia referitoare la criza in care se afla Romania. De altfel, eu as adauga : Altfel este vazuta aceasta criza din scaunul confosrtabil al unui SUV 4×4 cu geamuri fumurii si alai spp-ist si altfel de pe trotuar, cand esti inconjurat de oamenii de rand chiar cand astepti in statie, un mijloc de transport !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.