Sebastian Ghiță a preluat RTV

Patronul Asesoft a preluat managementul stației Realitatea TV. Potrivit Hotnews, Vîntu rămâne acționar, iar valoarea contractului ar fi de 75 de milioane de euro. Se pare că RTV are o datorie de 25 de milioane de euro. În aceste conditții, dacă Vîntu rămâne acționar, Asesoft trebuie să bage o căciulă de bani, ce are de câștigat Ghiță?????

Oricum, pentru angajați este o veste bună. Spera că-și vor putea lua salariile la timp.

Au mai scris despre subiect paginademedia.ro și reportervirtual.ro

Completare: La întâlnirea cu angajații de la Hotel Ramada, Ghiță a anunțat că salariile vor fi trecute pe cartea de muncă și toți oamenii vor primi o mărire de 7 procente. O veste cu adevarat bună pentru cei care nu și-au mai luat banii la timp de ceva vreme.

7 thoughts on “Sebastian Ghiță a preluat RTV

 1. ceapra

  Ce caracter infect arata acest Ghita, in interviul de la Moise Guran. Era intr-o emisiune, adica intr-un joc ale carui reguli nu le scria organul lui… Ma intreb daca exista cojones cu maniere in tara asta.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ceapra, nu am văzut interviul lui Moise, dar nu cred că Ghiță e chiar așa… Nu l-am cunoscut, dar la tv pare un tânăr ok, civilizat.

   Reply
 2. nic

  Asesoft nu este firma care s-a ocupat de numararea voturilor la prezidentialele din 2004?
  Aia al carei director cerea Basescu (intre cele doua tururi de scrutin) sa fie arestat?
  De altfel ceva la fel de rau spunea si despre seful institutului care a facut sondajul la urne, un oarecare domn Sebastian Lazaroiu. Ce s-a intamplat cu ei dupa ce “s-a ales” T.B.
  Lazaroiu il consiliaza si acum Ghita preia RTV. In sfarsit, au inteles si ei ce zicea Vantu in interviul pe care i l-a luat Ciutacu: vreti RTV? E de vanzare, cer si eu mai putin, dati si voi ceva bani si e al vostru. Practic Vantu a exprimat clar ideea ca RTV nu ii va servi daca nu va fi cumparata. Asa ca au cumparat-o.

  Reply
 3. alepse

  @ceapra: da, a fost ostil, asta pentru ca l-am bagat in direct cam cu forta, si s-a comportat ca atare… dupa cum bine a observat adelin , lucrurile sunt foarte ciudate in acest deal…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.