În Realitatea TV este agitație mare. ANAF și-a trimis oameni în redacția RTV pentru a pune sechestru pe bunuri, susțin surse din televiziune. Alte “voci din trust” 🙂 spun că inspectorii fac doar o evaluare a inventarului în eventualitatea unui sechestru asigurator. Pe Sergiu Toader nu l-am putut contacta pentru a clarifica situația. Era la Chișinău într-o ședință de sumar a televiziunii Publika. Oricum nu se anunță nimic bun pentru cea mai puternică stație de știri din România. La începutul acestei luni, ANAF a sesizat Parchetul în cazul controlului făcut la Realitatea TV, după ce a constatat că “societatea nu a evidențiat, calculat și plătit obligațiile fiscale datorate, prejudiciind bugetul de stat”. Încă de la începutul anului, oamenii ANAF au “puricat” documentele contabile ale RTV. Reprezentanții televiziunii de știri deținute de S.O.Vîntu susțin că acțiunea ANAF este doar o metodă folosită de actuala putere pentru presiune și intimidare.

8 thoughts on “Sechestru pe bunuri la Realitatea TV?”
 1. In orice exista un “sambure de adevar”. Daca mai adugam in reteta si numele lui SOV, nu prea iti mai vine sa crezi ca ANAF-ul nu are dreptate. In toate domeniile banoase, salariile fac obiectul unor inginerii impinse pana dincolo de limita legii.

  1. VirtualKid, este trist că în joc sunt câteva sute de angajați nevinovați. Printre ei sunt mulți jurnaliști buni.

 2. Adeline stii bine ca lui Sov nu i se va intampla nimic el nu semneaza niciun act nu apare pe nicio hartie,in cel mai rau caaz vor inchide RTV si atunci cine va avea de piertut cei care au salarii de mii de euro si au conturile pline sau amaratii care chiar isi merita banii si vor ramane pe drumuri pentru ca sa recunoasteam piata muncii in media e blocata pt mult timp de acum inainte.

  1. George, de jurnalistii cu salarii normale spuneam ca va fi greu. Pe de alta parte, ar fi pacat sa se inchida Rtv. Cu bune si rele, Realitatea este prima statie de stiri de pe la noi.

 3. Adelin, face parte din regula jocului.
  Si eu sant nevoit sa-mi cresc copilul in Romania, cu toate ca mi-ar fi placut sa nu fie atat de napastuit.
  Apoi, mai tihnit, ma uit in locuri batute de Dumnezeu! Nu pot sa nu-i multumesc pentru ceea ce ne-a oferit.

  1. VirtualKid, ne mulțumim că-s alții mai de căcat ca noi. Trist. Asta-mi spun și eu când mă întorc de prin Afganistan.

 4. Nu este o automultumire ci, mai curand, un mod de a recunoaste “ce fel de sange iti curge prin vene”.
  Daca el nu este albastru, asta nu inseamna ca esti pierdut iremediabil. Nu! Doar ca trebuie sa exersezi mai des sentimentul frustrarii, ca pe un vaccin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.