Semne timide

Sunt semne timide de normalitate: se deschid băncile și magazinele, circulația a redevenit un calvar. Interdicția de circulație începe la 7 seara și se termină la 7 dimineața. În Tahrir, protestele continuă. Mii de oameni stau non-stop în piață și cer demisia președintelui.

8 thoughts on “Semne timide

 1. Alin

  eu cred ca abia acum se aprinde. azi ar trebui sa fie iar 1 milion de oameni pe strazi. nu mai sta mult mubarak. toata lumea il vrea dus.

  Reply
 2. ceaprazarul

  Ce s-a intamplat la noi m-a facut circumspect. Aveam 15 ani la revolutie, frate-meu era intr-o tabara de fizica la Calimanesti, iar tata era la Timisoara cu garzile patriotice (fusesera trimisi sa izgoneasca ungurii din tara si s-au imprietenit cu timisorenii, au primit salam si paine). Eu am iesit in curte si am strigat de bucurie Ceausescu a cazut! cand a iesit Dinescu la televizor. Mi-am luat o palma de la mama.
  Asa ca, de la mine se vede o manipulare grosolana, ridicola, care imi provoaca greata (atat acolo, in Egipt, cat si in presa la noi si aiurea, inclusiv la jurnalisti care isi contrazic declaratiile).
  Mi-e tare necaz ca nu am vazut niciuna din corespondentele tale din Egipt si m-as bucura daca tu sau cineva din comentatorii tai mi-ai spune cand sa te vad si daca gasesc inregistrate aceste corespondente (pentru ca te stiu jurnalist onest – argument si exemplu antologic, in opinia mea, este transmisia de la CSM, parca, atunci cand i-ai replicat celui din studiou ca nu poti specula, exprima judecati ca reporter. O sa zici ca e normal, dar nu mai vedem decat foarte rar asa ceva in televiziunea romaneasca).

  Reply
 3. Geanina

  Eu cred ca atata timp cat poporul egiptean v-a fi divizat nu se va schimba nimic.
  Aceasta liniste seamana a lehamite..

  Reply
 4. zeus

  va fi asa cum a spus mubarak,alegeri in septembrie. manifestantii o sa oboseasca,piata va fi tot mai goala ,la un moment dat o sa fie golita cu bastonele de ultimii “golani” si istoria s-a scris

  Reply
 5. NICOLETA

  Nu stiu daca se va intampla ca si in Piata Universitatii,dar popoarele arabe sunt destul de fanatice in credintele lor.Si mai ales exista “grupari”care ,in functie de interesele lor,sunt capabile de manipularea maselor sarace si oropsite.Deci imprevizibilul s-ar putea sa-si spuna cuvantul! Aveti grije de voi !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.