Siria

Siria e o țară foarte frumoasă și interesantă, o țară care are mari probleme acum. Am stat acolo 7 zile. Am fost în Damasc și Hama, un oraș care nu este 100% controlat de regimul Al Assad. M-am întâlnit cu președintele Parlamentului, ministrul adjunct de externe și cu liderul spiritual al țării, Muftiul Siriei. Am vorbit cu oameni obișnuiți. Unii lăudau regimul, alții au fugit cât au putut de repede din fața camerei. Am intervievat 3 bărbați acuzați că au ucis cu sânge rece zeci de soldați și civili. Potrivit ONU, peste 3000 de oameni au murit de la începutul revoltei din martie și în jur de 10.000 au fost arestați. Despre toate aceste lucruri voi vorbi în câteva reportaje ce vor fi difuzate în Telejurnalul de la 20. Seria începe mâine, 6 noiembrie și se va termina vineri, 11 noiembrie. Operator este Cătălin ” Grasu’ ” Popescu. Foarte bun băiatul! 🙂

Vă reamintesc că am fost în Siria la invitația autorităților și am fost în permanență însoțiți de reprezentanți ai regimului și sirieni din comunitatea din România.

 

4 thoughts on “Siria

  1. Adelin Petrisor Post author

   Alexandru, au fost o echipa Realitatea Tv, una de la Prima, un reporter de la Evz, unul de la Jurnalul si altul de la Agerpres.

   Reply
 1. danielul

  „Vă reamintesc că am fost în Siria la invitația autorităților și am fost în permanență însoțiți de reprezentanți ai regimului și sirieni din comunitatea din România.”
  Așadar, ați avut securiștii după voi… Înțeleg „substratul”…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.