După zeci și zeci de telefoane și emailuri, cei de la Sky News mi-au dat un comunicat de un rând cum că reportajul lui Stuart Ramsay este „solid” și postul și-l asumă. Atât. pustiCorespondentul șef al televiziunii britanice nu ne mai face proști pe contul de Twitter, însă ne asigură că Guvernul se va face de râs, povestea nu e trucată și el nu a plătit nimic. Tonul este al unui adolescent care răspunde obraznic părinților care nu vor să-l lase la vreo petrecere. Autoritățile par să aibă probe solide care susțin varianta făcăturii: mărturia celui care a aranjat totul, găsirea armelor de vânătoare deținute legal și a hainelor „actorilor”. Vom vedea și ce au declarat cei doi „traficanți” care au fost audiați noaptea trecută. Procurorii DIICOT vor cere comisie rogatorie pentru a-l audia și pe Stuart Ramsay.

6 thoughts on “Sky News își asumă „știrea” lui Ramsay”
  1. Adeline, ia sa citesti si articolul „OPEN BORDERS TERROR: Romanian gang exploiting Schengen will sell arms to isis attackers”, de Nick Gotteridge. Articolul apare pe 7 august, pe Express.co.uk., la 4 ore de cel de pe skynews.
    Acolo sa vezi poze cu bietii nostri actori de doi euro langa poze cu isis.

  2. Ştiţi ce e cel mai ciudat lucru? Că „traficanţii” de apar în filmare vorbesc de zor limba română. Iată că după nume ai apar ca aparţinând minorităţii maghiare şi mare lucru să nu aflăm că or fi şi nişte partizani ai pretinsului „ţinut secuiesc”.
    În consecinţă, eu aş crede că ne aflăm în faţa unui plan mai larg de intoxicare mediatică ce include extremişti maghiari apropiaţi… Rusiei şi făcând atât jocurile Rusiei cât şi cele hungariste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.