Smaranda și armata

Am fost azi la Izvor ca să vedem demonstrația militarilor. Smaranda a fost fascinată de elicopterele care au survolat parcul. În fugă, s-a uitat la blindatele parcate acolo. Parașutiștii i-au plăcut și nu prea. A ascultat atentă explicațiile mele legate de subiect. I-am spus că și eu am sărit și e senzațional. După câteva minute de gândire, m-a întrebat de ce vrea totuși cineva să sară dintr-un avion sau elicopter…  Cam ce să-i mai spun? :))

 

5 thoughts on “Smaranda și armata

 1. Gabriela

  Domnul Petrisor,cei mai sinceri si curiosi sunt micutii copilasi ne atinsi de nici un compromis….Cred ca nu veti uita aceasta zi….
  Sau,poate,cine stie,Smaranda va va mosteni pasiunile si peste mai multi ani va va raspunde/sau nu la vreo intrebare in pas cu vremurile viitoare…. Atunci sa vezi !!

  Reply
 2. doiparinti

  Pentru a salva un copil ramas izolat dupa inundatii 🙂

  In alta ordine de idei, pacat ca n-ai scris de Sambata de eveniment. Abia acum am aflat, de la tine si imi pare tare rau ca nu am fost cu piticii pe-acolo.
  Poate aveam si norocul sa te intalnes 🙂

  Reply
 3. funlw65

  he-he, intrebare-soc! Cum pot sa fie oamenii mari asa imaturi!? Sa speram ca pe langa intelepciune va poseda si o logica deosebita (daca se poate spune asa)!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.