Când merge cu mașina mea, Sma ascultă rock de mai toate felurile, mai puțin metale foarte grele. Cea mai thrash trupă este Metallica. În rest, digeră foarte bine Pink Floyd, Deep Purple, Nirvana și Rammstein. Are însă legături și cu muzica mai zbuciumată de pe la noi. Am observat că îi place foarte mult Vița de vie. Rar se întâmplă să mergem undeva și să nu vrea să-l audă pe Despot. Și nu trebuie doar să ascultăm, ci și să cântăm împreună… „Bagă sunetul mai tare dacă vrei să te combini/ Bagă-ți capu’-n difuzoare, bagă-ți capu’-n vecini/ Sunetul mai tare să se-audă peste tot/ Să se-audă din mașină dacă stai la stop.

Mai jos un clip publicitar fix în aceeași notă: „Daddy cool. Thanks to BMW ConnectedDrive„.

2 thoughts on “Sunetul mai tare!”
  1. Adelin…nu e thrash deloc Metallica. Altul e spiritul trash ..altul e thrash…e o confuzie făcută de multi …de mult. Noi ascultam si metale extrem de grele,.nu ne plac radiourile comerciale…desi dimineața la alergat…Andrei gheorghe…in rest deslușim si cu chitara..poate niste *orăcăieli* growl..fac bine…decât…pe barba ta..

  2. Si fetita mea, care e de o varsta asemanatoare cu a ta, are aceeasi pasiune pentru aceeasi melodie. Si la fel, trebuie sa dau muzica la maxim si sa dam din cap amandoi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.