Tatulici se gândește la pensie

Surse răutăcioase din Realitatea TV susțin că Mihai Tatulici intenționează să se pensioneze. Acești colportori perifizi 🙂 din trustul lui SOV insinuau că realizatorul tv dorește să părăsească redacția într-un moment greu, mai ales că numirea lui Stelian Tănase nu i-a picat prea bine. Așa cum face orice blogger care se respectă, l-am sunat pe Mihai să vad dacă și-a strâns lucrurile, a luat-o pe sus pe Gina( o asistentă tare simpatică) și se pregătește să fugă cu elicopterul de pe acoperișul Casei Presei. Nu, aceste lucruri nu s-au întâmplat. ” Am vrut doar să văd care este legislația în domeniu. Nu mi-am făcut dosarul de pensionare. De altfel, am aflat că mai trebuie să muncesc încă un an și jumătate până să împlinesc vârsta legală”, mi-a declarat realizatorul tv. Deci Mihai Tatulici nu se pensionează. Doar se pregătește! Ce i-ar mai placea lui să joace golf fără nicio grija…

9 thoughts on “Tatulici se gândește la pensie

 1. VirtualKid

  Tatulici ar face bine sa se multumeasca cu ceea ce a luat de la Ioan Stoica. Pensia ar putea sa o imparta in parcul di fata Garii de Nord. Poate gaseste acolo niste “castigatori” de la CARITAS.

  Reply
 2. Alexa

  Oleooo mai adelusi dragule daca pleaca Tatulici ce se intampla cu toata gasca de profesionisti care lucreaza numai si numai pentru el? Sa vezi daca pleaca toate leprele care ii ia scamele lui Tatulici cum o sa faca POPA pentru prima data profit.

  Reply
 3. mihaela

  Adeline Tatulici face pe suparatul sa se simta Vantu sa ii mai dea niste banii sa faca si anul asta marea productie Zece pt Romania.Sunt sigur ca tu ti-ai dat seama despre ce e vb dar ai vrut sa nu il dai de gol pe TATU.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mihaela, Mihai a știut întotdeauna cum să negocieze. Și nu mă gândesc doar la bani, ci la statutul său în general.

   Reply
 4. george

  Daca tatulici vrea sa se pensioneze atunci sa faca bine sa ii bage dosarul de pensii si protejatei Roxana ca nu e frumos sa o lase pe drumuri sa o puna Stelica pe Vera sefa peste ea.

  Reply
 5. curly

  in Romania post-decembrista au fost cu mare amploare 2 scheme Ponzi: Caritas si FNI. al dreaq, dom’ Miăiţă, cum s-a lipit ele de amandoua!
  in rest, sa se duca invartindu-se, macar si doar pentru ca in ’88 a cerut intr-un articol interzicerea trupei IRIS

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.