Antenele vor organiza vineri un teledon pentru sinistrați. Sper să reușească să adune măcar jumătate de milion de euro. Am participat în trecut la astfel de evenimente organizate de Intact și sumele au fost întotdeauna considerabile.

Pentru organizarea teledonului, Antenele scot de la naftalină unul dintre cei mai buni producători tv de pe meleagurile noastre, Tavi Basoc. El va fi producătorul general al evenimentului. Succes, Ariciule!

Vezi și: Campanie umanitară Observator& Antena 3

5 thoughts on “Teledonul Antenelor”
    1. Eri, vor să atragă câți mai mulți telespectatori. Să știi că foarte mulți bani se adună din sms-urile oamenilor obișnuiți. Nu de puține ori firme mari dau doi lei. La un astfel de teledon am văzut o banca foarte mare dând 5000 de euro. Mi s-a părut o mare meschinărie…

  1. Am auzit multa lume care nu are incredere in general in teledonuri. Motivul e ca nimeni nu a vazut niciodata vre-un fel de „dare de seama” cu ce sa facut cu suma adunata.

    Si aici nu vb doar despre teledonul Antenelor, ci de toate din toti anii care au fost pana acum.

    1. Vasi, eu am participat la teledon doar la Antene. De fiecare dată, după ce banii ajungeau la cei care aveau nevoie, se făceau materiale cu cei ajutați, cum se simțeau după diverse operații, declarații ale persoanelor ajutate, ilustrație etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.