În rucsac, lângă aparatul foto, am un steag. L-am purtat cu mine peste tot pe unde am fost ca reporter. Tricolorul meu a fost la Guantanamo, în Afganistan, Irak, Liban, Israel, Egipt, Libia, Siria. În unele locuri, l-am scos și m-am fotografiat cu el. Pentru că am avut șansa să merg în zone călcate de foarte puțini români, m-am simțit obligat să fac asta. Am vrut să marchez micile mele victorii, așa cum fac alpiniștii după ce cuceresc un vârf. Tricolorul meu a fluturat și pe portavionul USS Ronald Reagan, în Marea Arabiei, la 100 de km de coasta pakistaneză. Un american de origine română l-a împrumutat și el pentru o fotografie.

” La mulți ani!”

 

9 thoughts on “Tricolorul meu”
  1. Felicitari Adelin pentru activitatea profesionala pe care o desfasori, activitate prin care arati celor de dincolo ca sunt oameni minunati in Romania!Pentru mine esti un AMBASADOR al Romaniei.O zi frumoasa!

  2. La multi ani de Ziua Romaniei. Esti un roman adevarat care poarta tricolorul in suflet. Tu reprezinti o parte din adevarata Romanie. Romania ,,noastra”, nu Romania ,,lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.