Tricolorul meu

În rucsac, lângă aparatul foto, am un steag. L-am purtat cu mine peste tot pe unde am fost ca reporter. Tricolorul meu a fost la Guantanamo, în Afganistan, Irak, Liban, Israel, Egipt, Libia, Siria. În unele locuri, l-am scos și m-am fotografiat cu el. Pentru că am avut șansa să merg în zone călcate de foarte puțini români, m-am simțit obligat să fac asta. Am vrut să marchez micile mele victorii, așa cum fac alpiniștii după ce cuceresc un vârf. Tricolorul meu a fluturat și pe portavionul USS Ronald Reagan, în Marea Arabiei, la 100 de km de coasta pakistaneză. Un american de origine română l-a împrumutat și el pentru o fotografie.

” La mulți ani!”

 

9 thoughts on “Tricolorul meu

  1. diana

    Felicitari Adelin pentru activitatea profesionala pe care o desfasori, activitate prin care arati celor de dincolo ca sunt oameni minunati in Romania!Pentru mine esti un AMBASADOR al Romaniei.O zi frumoasa!

    Reply
  2. Un militar

    La multi ani de Ziua Romaniei. Esti un roman adevarat care poarta tricolorul in suflet. Tu reprezinti o parte din adevarata Romanie. Romania ,,noastra”, nu Romania ,,lor”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.