Un „guru” al online-ului carpato-danubiano-pontic are probabil probleme de trafic și s-a hotărât să scrie despre mine. Scrie așa cum e el: subțirel. Că nu-i place cum eram îmbrăcat, că i-a picat greu ceasul pe care-l purtam într-un clip pentru BMW, aș putea înțelege. Dar omul zice că-s agramat, așa fără nicio probă. Am zis să-i aduc aminte că dezacordurile l-ar putea recomanda pentru un eventual post de ministru în actualul cabinet. La știri venim cu dovezi. E de râs că gherla era și într-un material sponsorizat. Cam tare să plătești dezacorduri. Oricum, din ce văd la el îmi dau seama cât de tristă și frustrantă trebuie să fie viața de „hater”… 🙂

Completare: „Guru” zice că dezacordul lui postat aici a fost făcut acum mulți ani și nu se pune. Vai de „guru” nostru… :)))

 

2 thoughts on “Un „guru” agramat sau când pui rahatul în fața ventilatorului”
  1. Il citesc si pe „guru”, si pe tine. Diferenta? El e un frustrat si-si manifesta frustrarea prin aruncarea cu laturi peste tot. Toti sunt prosti fata de el. Tu esti mai echilibrat. Si tu arunci cu laturi cateodata, dar le impachetezi cu funda. Tu ai realizat ceva in viata, el inca mai cauta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.