Christiane Amanpour ( unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de război ai lumii) va lucra și pentru ABC și pentru CNN International. E cel puțin neobișnuit. Ea a plecat de la CNN ( era șeful corespondenților internționali) la ABC unde realiza o emisiune. Acum ea a renunțat la emisiunea de la ABC și va lucra pentru programele de știri ale stației, însă va modera și pentru postul de știri din Atlanta. Interesant! Am întâlnit-o de multe ori pe Christiane. Anul acesta, în Egipt, am făcut un scurt interviu cu ea chiar în Piața Tahrir. Cu o zi înainte, ea îl intervievase pe președintele Mubarak, încă aflat la conducerea Egiptului.

5 thoughts on “Un jurnalist, două televiziuni”
    1. George, e cu cap. Christiane era un brand care mergea bine la export. După plecarea la ABC, oamenii din afara Statelor Unite nu o mai puteau vedea. Așa că pentru americani ea se vede pe ABC și pentru restul lumii e vizibilă pe CNN International. Deștepți mogulii lor. Au trecut peste orgolii și vând lumii ceea ce trebuie vândut.:)

  1. Adelin,
    si Anderson Cooper era in discutii la un moment dat sa realizeze cinci reportaje pentru „60 Minutes”. Asta si-a dorit, iar CNN a acceptat, sa nu-l piarda de tot…
    bine, este alta lume in care concurenta este fair, lumea se citeaza si recunoaste meritele competitorilor…aici ar fi absolut imposibil:(

  2. chiar asa:)) iti dai seama teoria conspiratiei, ipoteze halucinante?:)) ce aranjament intre mogul si TVR, cum se fac jocurile, ce semnal se transmite:)) ai da de lucru „analistilor”:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.