Iranul este foarte aproape de momentul în care va avea arma nucleară, a declarat președintele Federației Ruse. Potrivit Reuters, Medvedev a slobozit această afirmație la o întâlnire cu ambasadorii acreditați la Moscova. Este prima dată când rușii admit oficial că Iranul ar putea deveni o potențială amenințare. Se agită spiritele… Ar trebui să mă angajez mai repede. Risc să mă prindă războiul casnic. 🙂

15 thoughts on “Un nou război”
 1. Doamne fereste asta ar mai trebui….e asa aiurea cand state gen korea de N,pakistan sau iran au arme nucleare,adica state slab dezvoltate.
  Si vara trecuta era sa fie urat cand talibanii au cucerit valea Swat oleaca mai era pana puneau mana pe arme nucleare,noroc de USA…ca altfel..

  1. Americanu’, e urât, așa e.
   Ex, e normal să fie așa. Ea e pe jumătate iraniancă, vorbește farsi dacă nu mă înșel.

 2. Adelin, stai calm…pana nu rezolva Irakul nu se lanseaza Unchiul Sam intr-un alt conflict. au mai rasturnat ei prin anii ’50 un regim ostil in Iran:)) este mai ieftin si mai curat:)))

  1. George, adică să nu mă angajez încă vreo 10 ani, până termină americanii în Irak? Dacă m-ar înfia un miliardar, poate aș încerca!:)))
   Theophyle, mulțumesc. Eu mai urmăresc presa israeliană, reflex de prin 2002. Mă uit chiar și pe Debka.com. Zic unii că ar fi al Mossad-ului. Uneori au dreptate, alteori nu…

  1. Theophyle, am înțeles. Eu ziceam de presa lor. În general jurnaliștii israelieni au informații cel puțin interesante.

 3. george….treaba in iraq e rezolvata demult…ca se mai gaseste un tampit de asta care sa se detoneze..nah e altceva…crek ai vrut sa spui afganistan ….

 4. Nu pot sa uit ca si Sadam Hussein avea arme de distrugere in masa.

  Mie nu mi se pare corect sa i se interzica doar unora dintre state sa detina astfel de arme. Este un fel de dreptate pentru smecheri si dreptate pentru fraieri.

  Cat despre angajare, si aceea de impingator de carucior este buna! Este adevarat, plata vine mult mai tarziu.

  1. VirtualKid, cazul Irak este exemplul clasic de cum să călcăm în picioare Dreptul internațional. Asta nu înseamnă ca Saddam nu era un mare dobitoc. Să știi că indiferent cât de bine va fi în presă, mult mai interesant va fi să fiu tatăl Smarandei decât jurnalist. 🙂
   Georgiana, ANAF-ul și-a făcut mâna la RTV și acum vă face și vouă o vizită…
   Americanu, ai dreptate. Afganistanul va fi greu de rezolvat.

 5. @ Adelin: slava Domnului, avem si vom avea razboaie si situatii de criza:) deci nu trebuie sa fii infiat de un miliardar…
  ma gandesc ca in Iran vor incerca o rasturnare de regim pe modelul Mossadeq sau vor da mana israelienilor sa-si foloseasca F-16I:)
  @ Americanu: prin „rezolvata” eu inteleg securizarea Irakului si disponibilizarea diviziilor care in prezent sunt blocate in Irak…chiar si armata americana, cat o fi ea de mare si moderna, nu poate face fata la trei teatre de operatiuni simultan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.