Nelson Mandela de România

Brunețel este. Grizonat este. Luptă pentru toți amărâții din țară? Luptă! De ce nu ar fi DD un Nelson Mandela al românilor? La intrarea în DNA, nano-mogulul a declarat că este dispus să facă pușcărie până la alegeri. Este dispus să se sacrifice pentru noi, pentru popor, pentru cumpărătorii de bilete la Bingo, pentru cei care au jupuit cu disperare etichetele necâștigătoare de pe sticlele de vin. Uau! Mi s-au întărit sfârcuile de emoție. Cu o lacrimă în colțul ochiului și cu mâinile tremurânde, am luat telecomanda, am stins televizorul și, preț de câteva secunde,  m-am uitat în gol. Am gândit apoi cu voce tare:

-Să fugim dracului de aici cât încă se mai poate! Dumnezeule, mulțumesc că măcar ai ridicat vizele!

3 thoughts on “Nelson Mandela de România

 1. curly

  Adelin,
  intrebarea e aceeasi ca in celelalte cazuri similare (Becali, Nikita, Moni si Iri): greseala mare e lor ca sunt cum sunt sau a voastra (te integrez nemeritat, stiu! 🙂 )ca-i puneti pe TV? sau a noastra (tot nemeritat, ca la tine) ca ne uitam?

  Reply
 2. Eretele

  Cine vrea sa plece din tara n-are decat s-o faca si sa plece unde-o dori,unde crede ca-si poate gasi fericirea visata de noi toti;eu nu am de gand sa plec,de-al dracului!Sa plece cei care au nenorocit tara si pe noi odata cu ea.Odata si odata tot va veni vremea sa dea socoteala pentru toate faradelegile savarsite;este adevarat rabdarea noastra e pe sfarsite,dar speranta moare ultima.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.