Un vis jurnalistic

După aproape 6 ani în care am tot încercat să iau viză, plec astăzi în Coreea de Nord. Voi sta o săptămână la Phenian. Normal că plec cu Cătălin Popescu zis Grasu’. Momentul este extrem de interesant: se sărbătoresc 100 de ani de la nașterea lui Kim Ir Sen. Între 12-16 aprilie, Phenianul va lansa si o rachetă. Anunțul a produs destulă nervozitate în Japonia, Statele Unite și Coreea de Sud.

15 thoughts on “Un vis jurnalistic

 1. gabriel

  Succes! Va fi o experienta de neuitat si probabil de nerepetat. Asteptam sa ne scrii (probabil nu vei avea voie sa filmezi decat anumite imagini).

  Reply
 2. Madalina

  Adelin, mult succes echipei tale si tie! Si neaparat sa apari si sa ne povestesti despre aceasta planeta ciudata numita Coreea.
  Sa va intoarceti sanatosi!

  Reply
 3. NICOLETA

  Si eu abia te astept sa te intorci,probabil ca si fetele tale,dar merita.Merita chiar si sacrificarea sarbatorii de Paste(oare?),sa speram ca da.Experienta se anunta a fi unica,deci,drum bun!

  Reply
 4. EST

  Succes. Sunt chiar curioasa ce vei povesti.
  Am citit experienta din Coreea de Nord a jurnalistului maghiar Tvrtko Vujity (Calatorii in infern). Acum astept si experienta ta, pentru comparatie :).

  Reply
 5. Florin

  Adelin , avand in vedere ca nu o sa ai acces la net acolo, iti transmit de pe acum drum bun si linistit.
  Abia astept sa vad poze si poate pui si niste filmulete pe net, pt astia care nu prind tvr1:))

  Reply
 6. Razvan T. Coloja

  Te invidiez sincer. Sunt fascinat de Coreea de Nord și citesc cam tot ceea ce prind despre regimul lor, viață, politica și sistemul economic. Am urmărit reportajele tale cu mare interes.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.