În general, mi-au plăcut promo-urile de la Antena 3. Cei care lucrează în acest departament au idei, filmează și montează bine. Îmi place și campania „Urmăriți acest copil”. Vedetele postului apar în fotografii de la 6 ani și fac teasing pentru momentul în care stația va sărbători tot atâția ani de emisie. Poate că-mi plac aceste promo-uri și pentru că-mi stârnesc amintiri frumoase. Acum șase ani, eram în Băneasa și am participat la prima emisie. Eram destul de speriat de gândul că suntem pe punctul de a lansa o televiziune de știri. O stație care trebuie să funcționeze 24 din 24. Un fel de portavion nuclear care navighează non-stop și până și aprovizionarea trebuie făcută din mers. Antena 3 a fost lansată la apă de echipa lui Oancea. Are acum la bord echipa lui Mihai Gâdea și, sunt convins, va merge mai departe indiferent de cine va fi la cârmă. Cu nostalgie, recunosc faptul că mi-ar fi plăcut să-i pot vedea în promo și pe Vlad, Mădălina, Răzvan. Nu se mai poate! Chiar și fără ei, îi urez Antenei „La mulți ani”! De fapt, când spun asta, mă gândesc la Adelana, Marieta, George, Sebi, Lavinia, Măndica, Victor, Carmen, Vali, Vasile (Lili) și mulți, mulți alții.

 

Foto: eu la patru ani 🙂

 

 

 

9 thoughts on “Urmăriți acest copil”
 1. Adelin,

  Nu mai nimeni din cei pe care ii stiai tu la Promo Antena3. Sunt alta echipa de 2 luni.
  Si da, ai dreptate, este o …idee sa faci promo Antena3 la 6 ani incluzand pe Oana Stancu, Carmen Avram, Razvan Dumitrescu, Adrian Ursu care nu au mai nimic comun cu istoria postului. Si sa ii uiti intentionat pe altii, inclusiv pe tine.
  Antena3 a insemnat la inceput o televiziune premium, cu jurnalisti cu experienta ca Petreanu, Moise Guran, Dana Deac ( era dimineata) pe langa care au crescut Maria Coman, Dana Grecu, Mihai Gadea, etc. Mai insemna un marketing de brand eficient, cu spoturi promotionale de atitudine sau de stare care faceau diferenta.
  Si poate, cel mai important, oamenii erau lasati la inceput sa faca ce stiau mai bine, adica meseria, fara imixtiuni ale Patronatului.

  1. promo, e normal să fie în clipuri vedetele actuale ale postului. Ele sunt imaginea stației. Noi ( Petreanu, Moise, Dana și alții) suntem o bucățică mică din trecut. 🙂

 2. Mie imi place grafica postului si-mi place si noua grafica a postului B1 Tv. Sincer, la inceput am crezut ca Oancea nu-i chiar asa de bun manager precum era prezentat, dar cand vad ce a facut din B1, ma inclin in fata lui. Tot respectul pentru cei care fac promo-uri bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.