Vai de Tricolorul nostru!

Tricolorul a împlinit 163 de ani. A fost sărbătorit cu tot tacâmul: ceremonial militar, demnitari. A vorbit președintele. De la o tribună, s-a răstit la telespectator și ministrul apărării, mestecând vorbe goale, scrise de vreun consilier.

Hai să vedem cât de respectat este Tricolorul. În comuna Tuzla, Constanța, de-a lungul unui drum european, sunt câteva zeci de steaguri ale României și UE. Toate sunt ferfeniță. Nici măcar în luptă, dușmanii nu s-ar purta așa cu drapelul nostru. Ce doriți să le transmiteți indolenților consilieri și nesimțitului primar din Tuzla? Și eu tot asta!

 

P.S.

Tricolorul reprezintă țara în care președintele îl face pe Rege sluga rușilor și șeful opoziției declară senin că primul om din stat caută sticla pe jos prin Cotroceni!

Ce pot să zic?

“La mulți ani”, băi, Tricolorule!

 

 

10 thoughts on “Vai de Tricolorul nostru!

 1. Andrei

  Asta explica de ce s-au agitat atat de mult, ieri, cand dadeau jos drapelul de pe un stalp. La stiri n-am vazut nimic in legatura cu asta, dar nici n-am prea stat pe acasa pentru a ma uita pe la stiri.

  Reply
 2. Pingback: Vultureşti

 3. VirtualKid

  @americanu:
  Sa stii ca nu este chiar asa. Sunt locuri in care oamenii simpli, locatari ai unei simple scari de bloc, gasesc de cuviinta sa-l pastreze mereu in buna conditie. Locuiesc de zece ani intr-un bloc in care nu a lipsit niciodata, chiar daca foarte multi dintre vecini sunt unguri. Mereu s-au gasit banii cu care sa avem un steg primenit:
  http://jumatati.blogspot.com/2011/06/acoperisul-lumii.html
  Fotografia este facuta acum cateva zile, in Targu Mures.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, felicitari. Eu am un steag pe care l-am purtat cu mine peste tot. Il tin langa aparatul foto. A fost in Irak, Afganistan, Liban, Israel. A fluturat si pe portavionul USS Ronald Reagan. Am foto care dovedesc asta.:)))

   Reply
 4. NICOLETA

  Ce sa zic, am atatea de spus ca ti-as “umple” capul/blogul !Am devenit o tara de “lasa-ma sa te las”,ne doare…nici acolo de ce se mai intampla,toti ne vedem de “bucatica”noastra si ce-o vrea Domnul!Atunci nu trebuie sa ne miram ca pres.FACE CE VREA CU NOI SI TARA-mai grav este ca nu cred ca ne mai “trezeste”ceva !

  Reply
 5. VirtualKid

  @ Adelin:
  Nu ar fi o trufie sa scoti aceste fotografii.
  Exemplele sunt necesare, numai asa invata copiii…
  Trebuie sa traiasca intr-un astfel de firesc in care steagul inseamna ceva!

  Reply
 6. americanu

  Felicitari baieti..eu am niste stegulete mici ciordite in campania electorala imi impodobesc biroul… 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.