Întotdeauna mi-a plăcut să zbor. Meseria m-a purtat pe mai toate continentele. Chiar îmi pare rău că nu am ținut socoteala milelor făcute în cei 17 ani. Prin 2002, un general de aviație mi-a spus că voi zbura cu MiG-ul când își va vedea el ceafa. Habar nu am dacă și-a văzut-o, însă eu am 10 zboruri pe supersonic: MiG 21 Lancer, Eurofighter Typhoon, F16 și JAS 39 Gripen. Da, am fost un fel de stewardesa, dar a meritat. Cea mai mare suprasarcina a fost 7,5 G. Piloții cu care am zburat m-au lăsat să țin manșa și așa am făcut tonouri cu Gripen sau Typhoon. Am fost la fel de norocos și, de vreo 3 ori, am zburat într-un avion Extra pilotat de un amic, George Rotaru. Dacă aș avea timp, tare mi-ar plăcea să-mi iau PPL-ul. Cei care au microbul zborului știu acronimul. 🙂

Galerie foto:

[EasyGallery id=’zbor’]

8 thoughts on “Zborul”
  1. Atunci, pune mina si militeaza sa zboare si pilotii romani cit trebuie ca altfel le adunam de pe jos pe toate… copilul ala de acum doua zile era la primul lui zbor. A pilota nu e o chestiune de noroc ci de stiinta. Este despre invatare si repetitie, nu despre copiat.

  2. Si copilul meu ,Adelin-Florin,doreste sa zboare…nu degeaba iti poarta numele domnule Adelin Petrisor ! Doaamne ajuta si asa cum mi-ati promis,sper sa ne vedem…poate la banchetul de sf de an(cls a 8 a)

  3. Bravo Adelin! Acel general terminase macar liceul sau prinsese si el trenul cu ,,apelul bocancilor” la PCR?..Lasa-l nu te interesa;e secret de serviciu.Mult succes in continuare.

  4. E destul de usor de obtinut, 40 de ore de zbor, aproape la fel ca pentru carnetul de masina 🙂
    Am o ruda, Niculae (Mami) Mihaita, cu vreo 60 de ani de aviatie in sange, daca te intereseaza. Clinceni sau Sirna, ai si de ales 🙂

  5. Salut! Am mai vorbit pe la mitinguri și-s bucuros s-anunț că PPLul interesant a devenit și accesibil de cînd ne-am luat două R22-uri. Te aștept la cursuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.