Agresat în mall

Ciutacu a fost agresat în mall-ul din Băneasa. Potrivit Jurnalului Național, Arogantu’ a fost interpelat dur de doi fundamentaliști oranj. Victor Ciutacu era însoțit de fiul său. Conflictul s-a stins în momentul în care Ciutacu a plecat în trombă cu un taxi. Voinicii au făcut publică și lista cu următorii vizați: Badea și Gâdea. Ce-i mai plac românului confruntările de idei…

5 thoughts on “Agresat în mall

 1. constatin

  NU SUNT UN FAN BASE,SAU PDL, DAR NICI ATITUDINEA LUI CIUTACU,BADEA,GADEA,DUMITRESCU,STAN ETC NU O AGREEZ SI ATUNCI NU MAI PRIVESC ANTENELE !!! O INTREBARE PENTRU TINE ADELIN:CAND TE INTORCI LA CEEA CE STI FOARTE BINE-REPORTER DE TELEVIZIUNE?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   VirtualKid, eu nu mă mir.
   Constantin, nici eu nu mă uit la emisiunea lui Gădea, dar asta nu înseamnă că-l alerg pe stradă când îl întâlnesc. Una e să nu-ți placă și alta e să vrei să-i rupi picioarele. Fundamentalismul e de căcat indiferent de ce parte a baricadei este… Legat de întoarcerea mea, sper să se întâmple foarte curând. A fost destul de complicat pentru că toate televiziunile se bazează exclusiv pe discuții, nu pe reportaje și știri. De ce? Pentru că apa-n piuă este ieftină și se cere.

   Reply
 2. Morar Liana

  Bun. Si chiar mai sunt in Ro oameni care-l sustin pe Base din convingere fara a avea interese? Intreb si eu, retoric sper.
  Si daca l-au agresat este mai bine acum in Ro?
  Si daca-i “faulteaza” si pe Gadea si Badea ce se rezolva?
  Demonstratia ca “bah, eu sunt sefu'”, tre sa-ti fie frica de mine, nu?
  Oribil!
  Lupta asta n-as putea s-o inteleg, desi in afara de badea nu am simpatii in ceata antenista, iar el cred ca face fata la provocari din astea.

  Reply
 3. americanu

  Da eu abia astept sa se i-a unul de Badea…la-i vazut vreodata boxand?? ce bucati da in sacul ala ….avaaii o sa ma amuz si mai tare la emisiunile lui…si decand asteapta si el sa rupa capu unui ultras de asta PDL-list…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.