Personaje funeste

Mie aceste două personaje mi se par lugubre. Cu româna lor aproximativă, cu fețele fals zâmbitoare, cei doi au un aer de familia Addams. Cum să-ți fotografiezi bebelușul lângă o cruce, fie ea și a prințului Carol Mircea? Micule prinț, nici nu bănuiești ce te așteaptă cu părinții ăștia… Vai de fundul tău princiar!

Copia:

Originalul:

18 thoughts on “Personaje funeste

 1. George

  Adelin, Carol Mircea Lambrino nu a fost niciodata print. i s-a recunoscut prin decizii judecatoresti faptul ca este fiul biologic al lui Carol al II-lea, dar calitatea de print este oferita de Casa Regala, cu acordul familiei de Hohenzollern. a existat un acord semnat in 1922 intre Casa Regala si Zizi Lambrino prin care ea renunta la orice pretentii in schimbul unei mari sume de bani, o locuinta la Paris si o renta viagera…pacaliciu’ asta si sotia lui, cunoscuta in State drept “La Trampa”, sunt doar niste impostori pusi pe facut bani

  Reply
 2. americanu

  Si mie imi este scarba de ei,defapt de toata casa regala a Romaniei,in frunte cu principele Radu si mumia aia vie,mummile pardon 😉

  Reply
 3. Serban

  Perfectiunea penibilului! Va fi greu de surclasat… Desi, daca ma gandesc un pic, penibilul ar trebui sa devina brand de tara.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Serban, bună idee cu brandul. 🙂
   Americanu, nu sunt regalist, dar nu cred că e ok să vorbești așa despre oamenii aceștia. Să nu uitâm că tara asta era în căcat si oameni precum Carol și Ferdinand au scos-o la lumină. Nu e puțin lucru.
   George, cunosc foarte bine povestea tristului. 🙂

   Reply
 4. americanu

  Da eu nu am zis nimic de Carol si Ferdinand,eu am ce am cu Mihai si cu Duda si mai nou paul care nici nush de unde o aparut.
  Sunt constient ca fara primii astazi eram inca in mocirla….

  Reply
 5. Iulian A.

  Adelin, iti dau dreptate si sunt de acord ca Ferdinand si Carol au facut ceva pentru tara asta. Nu sunt nici eu regalist dar respect istoria care multi dintre cei tineri nu o cunosc sau poate nu-i intereseaza istoria tarii noastre.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Iulian, am apreciat că regele Carol nu a ținut cont că e german și a acționat chiar împotriva țării sale de origine. Ca orice neamț și-a luat în serios roul de lider al României. Mulți nătărăi născuți pe aici nu au fost în stare să-l egaleze…
   Arhi, e trist, dar cam așa e.

   Reply
 6. americanu

  Hmmm nu stiu sincer daca a actionat impotriva Germaniei,se spune ca tocmai refuzul guvernului de a intra in razboi de partea Puterilor Centrale i-a cauzat moartea…..
  Dar lui trebuie sa-i multumim pt trenuri,independenta sau intr-un cuvant civilizatie..

  Reply
 7. curly

  televiziunile i-au bagat pe astia in seama, in rest sunt nimeni cu acte
  doua chestii la care eu n-am raspuns:
  1) din ce bani traiesc cei doi
  2) tanti asta chiar a nascut? cum ar veni, vreun barbat (inclusiv mascariciul de sot) a lasat-o gravida?

  Reply
 8. luca

  ah… direct la suflet mi-a mers asta. astia sunt varianta mai batrana, mai zbarcita si mai scarboasa a simonei s. si a biancai lu’ bote.
  ps1: o discutie semi-deontologica: daca dai spaga la doctor sa te faca bine, parca nu e o crima; dar daca dai spaga la presa sa ii aduca pe astia in prim plan, deja e un proces de imbecilizare la mijloc;
  ps: oare prinspol are vopsit si parul de pe mana?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.