Procurorii anticorupție au reușit să-i lase cu gura căscată pe toți reporterii acreditați pe domeniu. Șefa DIICOT (Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) a fost luată de pe stradă și dusă la audieri la DNA. Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când un șef de asemenea calibru din Ministerul Public este săltat de colegi. Potrivit unor surse judiciare, Alina BicaAlina Bica este implicată într-un dosar legat de retrocedări de peste 100 de milioane de euro. În urmă cu ceva vreme, premierul Victor Ponta a declarat într-o emisiune a TVR că Autoritata Naţională de Restituire a Proprietăţilor a sesizat DNA în legătură cu un caz de retorcedări de terenuri în judeţul Ilfov. În acea poveste era implicat omul de afaceri Stelian Gheorghe care era bănuit că ar fi primit despăgubiri de 150 de milioane de euro folosind acte false.  Din comisia care a decis acest lucru făcea parte și Alina Bica, pe atunci secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Zic să nu uităm și de scandalul fotografiilor din campanie, cu Bica și Udrea la Paris. Atunci am spus că nu Elena Udrea era vizată de dezvăluire, ci șefa DIICOT. Vă reamintesc și de episodul cu interviul telefonic acordat TVR. După ce a declarat că nu a făcut nimic grav, „nu a tras pe nas”, șefa DIICOT a făcut presiuni ca înregistrarea să nu apară în Telejurnal. A apărut însă pe acest blog și a fost preluată de aproape toată presa.

P.S. Sunt voci care spun că anchetatorii se apropie ușor-ușor de Udrea. Și Alina Bica și Stelian Gheorghe erau apropiați ai fostului cuplu Cocoș/Udrea.

sursa foto: Mediafax

Vezi și: Bica: „Am apărut trăgând pe nas?”

 

2 thoughts on “Alina Bica reținută de DNA”
  1. Ba chiar gurile foarte rele insinueaza ca blonda prezidentiala este sacrificata cu buna stiinta. Ca sa fie salvat augustul dos prezidential. Care presedinte declara ca Udrea este cel mai cinstit politician in viata?

  2. 2 chestii.
    * Seful tau, Lucaci (stiu ca se scrie cu cs, dar sunt fan „Doar o vorba sa-ti mai spun”) a devenit vizibil neprofesionist si partinitor. Pana acum era doar in articole de pe la Kamikaze.
    * Scurgerea cu pozele sigur face parte dintr-un mastermind. Sa lasam timpul sa mai cearna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.