Alte schimbări la Observator

Acesta va fi ultimul week-end în care Observatorul de 19 va fi prezentat de Simona Gherghe. Potrivit unui ziar colorat, ea va trece din toamnă la emisiunea Acces direct, unde-l va înlocui pe Mădălin Ionescu. Deocamdată șefii din Intact nu au nominalizat un înlocuitor pentru Simona. Se pare că o perioadă scurtă Andreea Berecleanu va fi cea care va prezenta Observatorul și la sfârșit de săptămână.

Vezi și: Nou prezentator la Observator

6 thoughts on “Alte schimbări la Observator

 1. constatin

  I MI PARE RAU PENTRU MADALIN,DAR LA URMA URMEI SI A FACUT O SINGUR!SI ULTIMELE LUI EMISIUNI CAM SEMANAU CU ARTICOLELE DIN ACELE TABLOIDE CARE NU VREAU SA LE NUMESC !!!

  Reply
 2. manu

  Am impresia ca in conducerea Antenelor e cineva infiltrat de la concurenta ..care ii fac sa ia decizii aiurea pt a-i distruge ! se detoneaza singuri
  Nu ma uitam la “Acces direct” ..dar Madalin a ridicat tronsonul ala orar foarte mult ..batea stirile 5 si pe marula…acum cu Simona ..se intorc de unde au plecat ..adica la ratingul ala mic . Nu o vad pe Simona sa faca fata 2 ore zilnic.
  Imi pare rau pt Antena ! Dar e clar ca cineva de la ei face jocul concurentei parca le ordona ce sa faca ca sa nu iasa pe primul loc .

  Reply
 3. florin

  ultima persoana pe care mi-as fi imaginat-o prezentand specimenul ala de program e Simona. Inca imi amintesc cum, in urma cu vreo 6 ani, cand ajungeam acasa de la liceu, deschideam tv-ul pt. observatorul de pranz cu Simona Gherghe. Trecerea la principalul jurnal, fie el si de weekend, mi s-a parut un pas in fata pt. ea, dar cand am vazut-o la “povesti de tabloid”, ma gandeam cum, cu cativa ani in urma, a lipsit o perioada de la pupitru pt. a se implica in cazul lui Vladut, baietelul din Tulcea, care s-a pierdut cand era cu parintii sai la o manastire, fiind ulterior gasit mort intr-o padure. Pentru ca apoi sa o vad pe Simona prezentand porcariile acelea de stiri mondene, la care, slava Domnului, a renuntat singura. Ar fi senzational (si nu in sensul acela de pus mare pe ecran !)daca emisiunea de dupa-amiaza de la Antena isi va schimba formatul. Multa bafta Simonei !

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Florin, de acord cu cele zise de tine. dacă nu se schimbă formatul, păcat de Simona…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.