Exclusiv! Pe bune?

Editorii  Antenei 3 au titrat ” Exclusiv” pe niște imagini pe care le aveau toate redacțiile din București. Într-o conferință de presă, Marius Iacob a anunțat că toți jurnaliștii vor primi imagini înregistrate de o cameră de supraveghere de la maternitatea Giulești. Reporterul Antena 3 s-a grăbit, a trimis imaginile în redacție și gata “exclusivitatea”. Cum “exclusiv” nu are ce căuta pe ecran, propun să se titreze: “al nostru e mai dibaci”. Să nu vă gândiți că editorii de la Realitatea TV nu procedează la fel.

13 thoughts on “Exclusiv! Pe bune?

  1. Adelin Petrisor Post author

   Ddgddg, esti rautacios. Sandra chiar e un jurnalist bun. Faza cu efectiv este chiar o inventie. Carcotasii au montat din mai multe transmisiuni in direct ca sa para o repetitie suparatoare. Daca vezi montajul, observi ca Sandra este imbracata diferit, deci sunt colaje din mai multe directuri.

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alin, e o practică în România. Nu sunt acești ziariști singurii. Pentru occidentali asta ar fi mită.

   Reply
 1. ana

  N-a fost mai dibaci reporterul Antena3, nimeni nu a reusit sa ajunga in redactie cu imaginile de la parchet, pur si simplu s-a postat filmul si pe site-ul IGPR. Asta la 5 minute dupa conferinta. A fost o chestiune de timp, cine le-a descarcat mai repede :))

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ana, cu atât mai mult nu trebuia pus exclusiv. Tu știi însă că asta se face și la RTV. 🙂

   Reply
 2. George

  adevarat, imaginile au fost postate pe site-ul Politiei Romane, insa site-ul s-a blocat imediat…cine a reusit primul sa le descarce, le-a dat. a fost un avans de cateva minute:)))

  Reply
 3. marilena

  tot din categoria “editori”, azi la 12:00 la A3. Stirea era record de nunti, 220 cupluri se casatoresc numai la sect 2, stire importanta, live si beta. Asa ca una dintre burtiere era titrata astfel – 220 de indragostiti si-au gasit azi jumatatea, sau cam asa ceva. Din matematica mea de buzau ar fi rezultat ca 220 de cupluri inseamna 440 de indragostiti, sau editorii A3 considera ca doar fetele se marita din dragoste, baietii din interes :)… nu zic ca haiosenii de-astea sww intampla si la RTV, cand o sa le vad, promit sa le spun.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.