Mircea Marian îl numește pe  Mircea Badea  “țucălar al lui Felix”. Într-un editorial din EVZ, el explică cum, în opinia lui, Badea îi atacă la comandă pe oamenii președintelui. Cu sigurața, reacția lui Badea nu va întârzia să apară. Într-o emisiune de-a sa, poate chiar diseară, Badea va spune că Marian este un deontolog și un pupinbăsescian cu o față de nu știu ce personaj din “Stăpânul inelelor”, o Pora în variantă masculină. Și așa se-ncinge hora sudălmilor. Cam la asta se reduce jurnalismul de opinie românesc. “Ba pe-a mă-tii” este cu siguranța laitmotivul vieții publice din Spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Cam de căcat…

12 thoughts on “Ba pe-a mă-tii!”
 1. Frate, l-am văzut pe individul ăsta, pe Mircea marean pe la Bingo Europa acum 4-5 zile. Îl sfătuiesc să-şi mai spele şi el hainele cu care umblă.

  1. Nu sunt nici fan Badea și nici Mircea Marian. Îl știu pe Mircea Badea de prin 1995. Am fost colegi la Tele 7abc. Are momente foarte bune, spumoase, dar are și momente când.. o ia pe arătură. Cu toții avem și bune și rele…

 2. si ne mai intrebam de ce nu exista solidaritate in presa atunci cand unii au nevoie de ajutor…politica a otravit totul, relatiile dintre oameni, profesionalismul. stirile, reportajele sunt facute parca din ura fata de celalalt. “ba pe-a ma-tii!” asa e,Adelin !

  1. Corina, care solidaritate? Ce e asta? În România nu prea există așa ceva. Poate pe la vreun teledon…

 3. Nu-l cunosc ca si perosana pe Badea dar sincer il admir ca este printre putinii care spun lucrurilor pe nume. Iar cu deontologia si solidaritatea, sunt de acord cu tine.

  1. Iulian, Mircea este clar un personaj carismatic. Este genul care are mulți fani, dar și mulți dușmani. Are o emisiune de succes, ne place nu ne place.

 4. Mircea Badea incepe sa semene cu Turcescu. Inainteaza in varsta si nu mai poate sa-si ascunda frustrarile!

  Il mai poate salva un copil, doi. I se vede din ce in ce mai mult EGOISMUL (pe fata).

  Il urmaresc si acum, desi a reusit sa ma faca sa il banuiesc a fi fariseu. Inca il mai urmaresc, circumspect!

  1. VirtualKid, toți avem o doză de fariseim. Mircea e inteligent, spumos, haios, dar niciodată nu l-am văzut ca pe o Ioana d’Arc.

 5. esti foarte diplomat!
  imi place, inca!
  totusi, nu pot sa fiu orb.

  si-a dat seama ca este “buricul pamantului”.

  nu este! cu tot discursul lui placut la “lectura”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.