“Bot” ordinar

Ce face o femeie gravidă în luna a noua? În mod normal, așteaptă emoționată venirea pe lume a micuțului. Nu și soția lui Cristi Brancu, nu mai puțin celebra Oana Turcu. Ea a apărut în emisiunea “Acces Direct” să povestească vulgului cum schimbă acoperișul casei. În spatele viitoarei mămici, scria mare numele firmei tocmite pentru lucrare. Gândindu-se că suntem chiori, deosebita realizatoare a ținut să-l  și rostească de câteva ori. Mă gândeam eu că doamna Brancu nu poate fi ambasador Tag Heuer, dar nici prin cap nu-mi trecea că o femeie gata să nască apare la tv ca să faca publicitate mascată unei firme de acoperișuri. Da, publicitate mascată. Așa se numește ceea ce e a făcut familia de ” entărteineri mioritici”. Publicitate mascată execrabil. În jargon, se numește bot. Un bot ordinar.

 

4 thoughts on ““Bot” ordinar

 1. NICOLETA

  Mi se pare a fi,cum zicea bunica,o femeie “de neam prost”-cred ca voia sa zica necizelata,vulgara chiar in limbaj si nicidecum pentru a fi vazuta de lume !Nu ma uit la emisiunea lor,in ce priveste reclama mascata,probabil ca asa a fost …contractul cu firma respectiva-iti luam mai putin…daca….stiti voi !

  Reply
 2. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

 3. dangeorge

  bravo Adelin,imi place mult cum ii taxezi pe acesti” entarteinari”.in acest moment se face televiziune in familie,nu trebuie sa ai experienta doar tupeu si sa faci bot cum spui si tu,atat sefilor dar si eventualilor sponsori.cand e vb de un acoperis moca de ce sa nu facem un bot doar Antena a ajuns sa fie o televiziune de combinatii si nu mai e ceea ce a fost.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.