Cabinetul care este

În cabinetul Boc, sunt câțiva rafinați vorbitori de română. Domnul Funeriu este unul dintre ei. Când a fost acuzat că nu vorbește corect, a spus că doar oamenii mărunți se leagă de lucruri mărunte. Ahha! În opinia ministrului educației, să calci gramatica-n picioare este un mizilic.

Să nu-l uităm nici pe Igaș, un veritabil “Pleșu de la Interne”.

11 thoughts on “Cabinetul care este

 1. NICOLETA

  Mi-e atat de scarba de acest individ , ca ii trebuie lamaie si calculatorului!Igas la fel este o nulitate perfecta!Macar”primarele care este”a devenit simpatic prin gafele repetate si de tot amuzamentul !!!Asa guvern ar trebui sa intre in cartea recordurilor pentru INCOMPETENTA.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   icsulescu, nu am văzut emisiunea. Am citit câteva articole pe această temă. Cred că e contraproductiv atât pentru ei, cât și pentru patron.

   Reply
 2. Pazvante

  Astia ne conduc. Probabil ca pentru a ne dovedi ca au dreptate vor interzice gramatica. Gramatica va fi scoasa in afara legii si asa ea va deveni un lucru marunt. Acum, daca facea greselile astea un ministru de la mine sau de la drumuri si poduri parca nu eram si noi atat de inversunati, dar asta gandeste sistemul de educatie – pe care nu o are – din Romania. Wue acestui individ……if you know what I mean. 😉

  Reply
 3. VirtualKid

  Stai sa vezi cum o sa fie atunci cand o sa vina din urma analfabetii, care nu numai ca exista, dar se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie. Ma intreb daca nu ar fi o buna idee de afaceri sa fac o fabrica de tusiere de buzunar, ca sa poata sa semneze si “viitorul de aur”.

  Reply
 4. Marian S

  Irefutabil, ăştia trebuie ejaculaţi din posturi. Altminteri o să le măsuram succesurile după numărul de agramaticalităţi cu care vor intra în almanahe.

  Reply
 5. americanu

  @VirtualKid scoala a cam devenit inutila in Rumania,facultate o faci fix degeaba….la urma urmei e o chestie de autocontrol ai autoeducare…..Pe mine ma sperie ca deja daca generatia mea 88′ este o generatie sintetica…apoi ce vine din urma d-zeu cu mila :-s

  Reply
 6. oana

  …..daca in familie vorbeste franceza.l-am vazut in mall cu familia si vorbeau intre ei(el,sotia si fica)in franceza.mi s-a facut o sila….
  sunt straini care locuiesc in romania si daca stiu cateva cuvinte in romana le spun.

  Reply
 7. ana

  Face si el ce vede la mai marii lui. sa calci gramatica in picioare pare un nimic. zilnic sunt calcati in picioare intelectualii romani, oamenii care vorbesc mai bine si mai corect decat ei gramatica si limba! si te intrebi la ce iti foloseste tie,sa stii, sa cunosti cand esti condus de cei ce cred ca a nu sti nu e mare lucru?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.