” Calul troian” al lui Voiculescu

Ar fi trebuit să merg ieri la paginademedia.ro pentru un interviu în direct. Din nefericire, nu am putut onora invitația. Am fost toată ziua pe teren și am transmis din București știri legate de trafic, deszăpezire etc. Seara, am citit materialul publicat de Petrișor Obae. Un comentariu “inspirat” mi-a sărit în ochi. Un cititor (anonim normal) suține că eu sunt calul troian al lui Voiculescu. Infipt adânc în managementul televiziunii publice, pot transmite prin intermediul Mariei (prezentator Antena 3) toate secretele TVR.  Cât de tristă trebuie să fie viața unui astfel de personaj? Cât de urâte trebuie să fi fost jucăriile copilăriei sale? Cât de puțină treabă trebuie să aibă omul? Am stat puțin și m-am gândit: al dreaq Voiculescu ăsta! M-a infiltrat mai întâi doi ani la Realitatea TV și, după ce mi-am acoperit urma, m-a împlântat adânc în televiziunea publică. Prietene comentator anonim, sună salvarea că următorul pas va fi să auzi voci și să vezi cum cineva-ți bagă Sida pe sub ușă!

21 thoughts on “” Calul troian” al lui Voiculescu

 1. NICOLETA

  Asa e unii…dastepti!De ce te miri,cand presedintele nostru face scenarii peste scenarii,de ce n-am face-o si noi?

  Reply
 2. Cristi

  Ai ajuns si spion, Adeline 🙂 Pt. Nicoleta: mai nou cele mai apreciate comentarii si bloguri sunt cele in care nu se mentioneaza nimic despre presedinte, mai ales ca nu este subiect in articol. Dar, tu, batman, batman! Stai jos! Nota 2!

  Reply
 3. Kamikaze

  Data viitoare te rog transmite de pe strada mea. Este cumplit ce se intampla. Masinile nu se mai vad din mormanele de zapada. E sinistru!
  Nici un “picior” de plug pe strazile noastre! Este zona de case de langa Kaufland Colentina, strazi paralele cu Sos.Colentina, bineinteles laturalnice. Si noi suntem tot oameni si traim tot in Bucuresti.
  Nu e singura zona de case paralizata de zapada. In tot Bucurestiul e asa. Prioritatea este sa curete strazile principale ca sa dea bine. Pe noi ne lasa in plata Domnului.
  Ce dracu pazeste Ontanu? Mereu este asa!

  Reply
 4. Eddy

  Multa zapada, iar autoritatile nu fac nimic in acest sens. Acest guvern incompetent nu este capabil sa faca nimic pentru oameni.

  Reply
 5. Fand Ghidon

  Netul e plin de tampiti care isi dau cu parerea. Ma surprinde ca nu ai inteles asta pana acum. La fel cum ma pune pe ganduri acest articol, plin de atatea explicatii. Stii proverbul cu “cine se scuza…”

  Reply
 6. has

  @Eddy: Omule, mai lasa Antena 3, Realitatea, RTV-ul si care naiba or mai fi, ia lopata si apuca-te sa dezapezesti. Te-au indobitocit aia de nu mai stii nici cum te cheama.

  Reply
 7. George

  Petrisor, Adelin Petrisor:))
  cred ca daca Dan Voiculescu ar avea nevoie de informatii din TVR, exista reprezentanti ai USL in Consiliul de Administratie, locul in care se iau deciziile si se discuta tot:))) e mai simplu:))))

  Reply
 8. EST

  @NICOLETA: Ce are sula cu prefectura?
  @Kamikaze: Tie ti-a cazut lopata din mana? De ce astepti pica para malaiata, si nu faci si tu ceva pentru binele tau si al vecinilor tai?

  Reply
 9. NICOLETA

  Ma vad nevoita sa “traduc”:”Adelin este calul troian al lui Voiculescu…”era un scenariu,ori,campionul scenariilor este…stiti cine !!

  Reply
 10. mitrea

  nu adelin, sa nu te superi..
  asta e tara noastra dupa atata antenizare….

  si tie ti se poate intampla asa cum li se intampla multora pe antene
  precizez nu sunt de acord …
  doar stimabila d-na Culcer te-a adus in TVR..
  hai sa fim seriosi…

  Reply
 11. Un militar

  Ma gandeam ca sapte ani ajung. I-au ajuns si lui Brad Pitt in Tibet. A venit om de acolo dar ulterior a cunoscut-o pe Angelina si s-a nenorocit. 😉

  Reply
 12. americanu

  Defapt esti agent mossad ..tu esti de vina pt ruptura realitatii :)))) deh nu te consuma….o stii pe aia ” ce creier purulent si mancat de viermi’ trebuie sa aia unii…

  Reply
 13. Bre

  pariu adeline ca ala era un mic postacel pus sa mai zica ceva de mogul…adik…uite ce face voiculescu infiltreaza agenti pe la TVR…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.