Și ai lor au necazuri

Grijuliu, un ministru francez i-a sfătuit pe cei care trăiesc pe străzi să nu iasă din… casă. Nora Berra a scris pe blog cîteva sfaturi pentru persoanele care ar putea fi afectate de ger. După ce a fost ridiculizată de internauți, doamna ministru a șters de pe blog sfatul plin de miez. Se vede treaba că francezii au și ei  un Valerian Vreme al lor. Al nostru a spus că România a semnat ACTA într-o companie selectă și s-a grăbit să dea exemple: Statele Unite, Japonia și…. Coreea de Nord. Ce le lipsește francezilor este un Igaș. Pînă acum niciun membru al cabinetului francez nu a spus:

* “afară sunt minus zero grade”

* “impetuos necesar”

* “localități vădite de curent electric”.

5 thoughts on “Și ai lor au necazuri

 1. mitrea

  In timp ce marea majoritate a populatiei cu drept de vot si-a exprimat dorinta cu privire la un Parlament unicameral, USL a demascat intentia ascunsa de a constitui un Parlament tricameral.
  Camera Senatului, a Deputatilor si Antecamera Parlamentului. Pentru ca s-a trezit foarte tarziu si nu a prins nici Antecamera, cel mai prost din curtea scolii, adica multiplul repetent, prefera a patra camera, camera de luat vederi a Voiculescului.
  In mod cert, asistam la un eveniment istoric ratat de insusi istoricul de trista cariera politica.

  Reply
 2. kilroy

  Eh, baiatul ala de la interne. Pardon, baiatul ala fost bisnitar si vesnic analfabet de la interne. Seamnana cu bancul de pe vremea cizmarului “sa scoatem alcoolul din alimentare, ca apar baieti precum igas” …

  Reply
 3. alte hex

  mda, igas mi-a devenit simpatic cind cu ” iarna ca in 54″. antena 3 l-a desfiintat, ca e prost, ca a stirnit panica, ca ia sa vedem niste poze din 54. acum vad ca imaginile prezentate de realitatea de proteve de tvr (la antena 3 refuz sa ma mai uit) sunt mai ceva decit pozele alea din 54. deci igas avea dreptate! ce chestie… pe idiotii aia de la antene nu pot sa ii suport de cind cu bacul lui funeriu, unde au luat-o in gura rau de tot. dana grecu, mori! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.