Șeitan este un adevărat Stevie Wonder. Nu a văzut oamenii care se călcau pe cap să verse bani la buget. ” Coadă? Care coadă?”

7 thoughts on “Care coadă?”
  1. prostii sunt prosti pentru ca la o conferinta de presa avem un politician care lalalala, lalalala si enspe jurnalisti care-s platiti dupa cum urmeaza: cutare pe cesiunea drepturilor de autor. cutare pe un contract de colaborare. cameranul de la tvx e platit pe firma, fotograful de la ziarul cutare e platit pe dda iar cameramanul de la tvr are carte de munca. si chiar daca unii nu au mai fost platiti de citeva luni, toti presteaza fiecare fix aceiasi si intocmai munca.

  2. Am sa fac un comentariu care va irita, probabil, dar cred ca s-a intins coarda cu plata asta a tuturor pulifricilor cu drepturi de autor. Mai rau este ca ziaristii (vezi carcotasii azi-dimineata sau chiar Badea, care mai des are bun simt) si-au pus poalele in cap ca tzigancile si urla de zor ca s-a facut o mare nedreptate. Unde era obiectivitatea presei? Sau la noi merge doar violul mediatic?! Eu consider ca prin drepturi de autor nu poti plati institutii intregi, ci doar indivizi exceptionali. Sunt profesor, sunt platit conform unei grile de salarizare, platesc impozite. Daca m-as strofoca un pic as putea afirma ca sunt mai autor decat un maturator. Ce sa mai zic de medic, si el e un autor pentru ca lucreaza cu un material unic, omul (sau ce naiba de jivina mai e). In fine, demonstratia e evidenta, iar ziaristii se fac iremediabil de ras tinand-o langa…

  3. Aaaa pai hai sa stam ca oile sa ne prefacem ca nu vedem nica,daca am fost un popor de prosti si la-m votat inca odata asa ne trebuie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.