Câștigătorul voucherului de 250 de euro oferit de Agetur este o câștigătoare: Daniela Bordei. Ea a povestit pe scurt unde ar vrea să ajungă prin lume și de. „Lumea e un glob de cristal. Când îl rotești apar de fiecare data alte și alte lumi, una mai fascinantă decat alta. Așa suntem și noi. Fiecare unic și totuși în esență identici. N-aș merge niciodată acolo unde am mai fost pentru că nu am timp destul să acopăr imensitatea necunoscutului, să ajung să văd locuri, oameni și tradiții, cultură, istorie și diversitate. Mi-aș dori Insula Paștelui, Tasmania, Noua Zeelandă,Groenlanda și Insulele Feroe. La fel de mult mi-ar plăcea Iran, Georgia, Armenia, Egipt, Africa de Sud, America Centrala sau Japonia. Există locuri care mă cheamă. Altele mă strigă disperate, iar unele abia de șoptesc numele meu. Chestie de vibe.
Aș merge cel mai mult fie acolo unde aș călca pe istorie, fie acolo unde natura e încă stăpână. I let you choose for me!

Daniela beneficiază acum de o reducere de 250 de euro la orice excursie organizată de Agetur. Felicitări!

One thought on “Câștigătorul”
  1. Multumesc mult pentru premiu. Ma onoreaza si obliga. Recunosc ca pana la circuitul de luna trecuta nu am calatorit cu voi, dar Alaska alaturi de prietenii mei si Manuela ca ghid m-a convins sa va aleg. Voi calatori cu voi de acum inainte nu pentru premiu, ci pentru ca sunteti altfel. Asa sunt si eu. Altfel. Oamenii care merg la capatul lumii in nord in Norvegia si sud in Patagonia, in Islanda, Alaska sau in alte locatii foarte putin comerciale sunt altfel de oameni. Cu siguranta voi gasi pe lista mea de preferinte locuri unde imi doresc sa ajung si unde voi deja organizati circuite.
    Cum eu si scriu si sunt influencer pt enorm de multa lume, ma voi erija intr-un ambasador al companiei voastre. Deja romanul la care lucrez este viata unui ghid si calatoriile lui. Pana acum ghidul meu a condus grupuri prin Islanda, Norvegia si acum pleaca spre Ushuaya. Ghici ce va urma? Exact! Alaska. Daca vreti va pot da contactul la blog sau pagina mea de fb si sa cititi.
    Calatoresc. E marea mea provocare si pasiune. Voi fi cu voi pentru ca sunt un turist fidel.
    Urmati-va visele, indrazniti sa credeti ca lumea e buna, fiti altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.