Din breaslă

O domnișoară de la o televiziune de știri (reporter special) a fost trimisă de șefi la un accident de circulație. Cei din redacție i-au dat exact locul în care avusese loc evenimentul. reporteritaDupă ce a bâjbâit vreo 20 de minute fără rezultat, ea a sunat un polițist pentru a cere explicații. Omul i-a descris și el cât a putut de bine zona cu pricina.

– Aaaa, am trecut pe acolo, dar nu am văzut nimic. Erau doar foarte mulți polițiști adunați, a replicat colega noastră.

Cine râde e chiar răutăcios. Poate era o demonstrație a polițiștilor sau un chef al lor sau o nuntă sau ceva…

 

sursă imagine: dreamstime.com

4 thoughts on “Din breaslă

  1. Mircea Barbu

    Am trăit și eu o poveste similară, undeva la granița dintre Siria și Turcia, prin 2012. Eram cu un grup de jurnaliști și o tipă “fotograf” întreabă senin dacă indivizii în uniformă militară și adidași din fața noastră sunt “rebeli’ sau “armata lui Bashar”. Asta în condițiile în care în jurul nostru era ditamai tabăra de refugiați sirieni. Ne-am uitat unii la alții, am oftat și am mers mai departe. Câteodată, genul ăsta de superficialitate te poate costa mai mult decât crezi.

    Reply
  2. Dragos

    amintiti-va de don’soara care intreba participantii ce ieseau de la Cotroceni ce s-a discutat acolo si l-a rugat pe unul dintre ei sa se recomande. era Virgil Magureanu…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.