Doar pentru pisi? Nici gând!

Conduc de vreo două săptămâni un Mini Cooper Countryman All4. MiniL-am privit cu multă reticență, mai ales că venea după un BMW X3 cu pachet M. Am fost puțin descumpănit și de culoarea roșie și, până să o conduc,  am crezut că e o mașină de domnișoare. M-am înșelat amarnic. Cu 122 de cai, gardă ridicată și tracțiune integrală, Cooper-ul este o mașină mai mult decât amuzantă și pe care te poți baza chiar și atunci când străzile sunt pline de zăpadă. Nu am avut nici cea mai mică problemă prin București, în zilele cu viscol. mini1Am fost cu ea la drum lung și mi-a demonstrat că poți conduce relaxat câteva sute de kilometri, în condiții de iarnă. Design-ul nu se prea poate discuta, e o chestie de gust. Câteva fete din redacție au fost mai mult decât încântate de cum arată Cooper-ul, în timp ce vreo doi amici m-au luat peste picior.

– Frate, e urât și nu vezi că e de fete! Frumos era 435 i xdrive, pachet M, albastru Estoril… Ăsta e pistol cu apă, e de pisi!

 

 

După ce l-am condus în condiții nu tocmai plăcute, pot să spun că Mini-ul Cooper Contryman All4 e de pisi doar pentru cei care se tem prea mult ( poate întemeiat 🙂 ) să nu fie luați drept pisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.