Exclusiv: Schimbări la Antena 3

Antena 3 va face câteva schimbări în grila de week-end. Iosif Buble va fi înlocuit cu Andreea Stroe. Vor apărea și două noi moderatoare: Cătălina Porumbel ( adusă de la RTV) și Ioana Răduca ( șeful secției social Antena 1). Ele vor realiza, alternativ, o emisiune de o oră. Porumbel va fi și reporterul acreditat pe Guvern. Antena 3 este pe un trend ascendent după “marea schismă TV” de la Realitatea. Imediat după ruptura Ghiță/Schwartzenberg, postul de știri din Băneasa a început să bată fară probleme pe all day. Înainte, Antena 3 lua prime-time-ul, însă avea probleme cu programele de peste zi.

Vezi și: Plecări din Antene

17 thoughts on “Exclusiv: Schimbări la Antena 3

 1. NICOLETA

  Si de cand cu CNN-ul,a urcat si mai mult in sondaje ,cred.Mie una imi place,dar ce-i drept gusturile nu se discuta.Multi se uita “crucis”la antene din cauza lui Voiculescu,dar mi se pare aiurea sa judeci munca unor oameni prin prisme politice.Dar cel mai mult o admir pe Oana Stancu,este aparent atat de calma,dar atat de “bataioasa”!

  Reply
 2. ceaprazarul

  Prisme, da. Ce te faci daca sunt conuri sau sfere, trunchiuri sau poliedre…
  Eu am ajuns sa nu ma mai uit decat la B1 si TVR (in special 2), nu pentru ca as gira supunerea politica evidenta si pe acolo, ci fiindca imbatranesc si imi fac rau decibelii persuasivi.
  Desi… aseara m-am trezit speriat cand au inceput toti sa se certe in emisiunea lui Turcescu, pe tema baietilor smecheri din comertul cu electricitate.

  Reply
 3. jiji

  salut. era ioska prea bun de l-au trecut in “rezerva” sau s-a cerut omul “pe dreapta”, ca mare valoare si fata de om de televiziune nu prea are…

  Reply
 4. florin

  Andreea are ceva vechime in antene, ar fi putut ramane in tandem cu Irina Petraru si Mihaela Barzila. Cat despre reporterul acreditat la Guvern, Alina Prodan nu mai e in Intact ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Cristi, amice, nu am pretins că sunt ” J. Edgar Hoover al presei”. Nu am o hartă de stat major cu miile de angajați din presă, o hartă pe care le urmăresc mișcările. Am scris și eu despre ce am aflat. 🙂

   Reply
 5. tpsjo

  Adelin, ca sa zici ca antena 3 bate acum, cand realitatea e scindata, e ca si cum ai zice, ia uite, marul e mai mare decat gutuia, dar observati ca gutuia e taiata pe din doua… Sa fim seriosi Adelin.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.