Gata “excursia”

Zilele petrecute-n Satu Mare au trecut repede. În total, peste 300 de oameni au venit să vadă reportajul din Coreea de Nord și să vorbim despre “Țara cu un singur gras”, comunism, dictatură și jurnalism. satu mareAm fost plăcut impresionat de tinerii de liceu care nu au moțăit în sală, ci au pus întrebări, unele chiar foarte interesante. Înainte să plec la aeroport, cei de la Centrul Cultural Zamfirescu au reușit să mă aducă la aceeași masă cu Tvrtko Vujity, un jurnalist maghiar foarte interesant. Tvrtko este celebru în Ungaria pentru reportajele sale din zonele fierbinți. El vine des în România pentru a le vorbi celor din comunitatea maghiară. Am schimbat impresii o oră și sunt sigur că ne vom revedea.

P.S.

Sunt singurul din fotografie care nu vorbește maghiară (dar și singurul din Buzău :))) ). Tvrtko și cu mine suntem încadrați de Babi (Maria) și Gigi, organizatorii conferințelor. Mulțumesc pentru tot!

2 thoughts on “Gata “excursia”

  1. americanu

    un “nem tudom ” tot trebuie sa stii :)) oricum e de bine din ce in ce mai multe orase se intereseaza de lucrarile tale !!!

    Reply
  2. Iulia

    In ce priveste jurnalistul amintit puteti fi sigur ca este un om de mare exceptie. A trait in State, a fost in teatre de operatiuni, este implicat in foarte multe actiuni caritabile, evenimente sportive si alte activitati in folosul comunitatii. Este foarte cultivat si modest fiind extrem de iubit si respectat de multi. Ma bucur pentru realizarile dumneavoastra si va citesc cu multa placere blogg-ul.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.