Am bifat o primă parte a programului de aici. ITVAm fost la o emisiune la Informația TV și, pentru prima dată, am fost subiectul unei mici conferințe de presă. E foarte ciudat pentru un jurnalist să stea în fața unor confrați și să răspundă întrebărilor. Am fost convins până-n ultimul moment că nu va veni nimeni. M-am înșelat, au fost 2 televiziuni și 3 ziare locale. Seara, la proiecție și lansare, au venit în jur de 100 de oameni. Am stat de vorba 2 ore și jumătate.  Mă voi întâlni azi și cu elevii liceelor din Satu Mare și gata și programul de aici. Mulțumesc tuturor!

A treia fotografie mi se pare foarte tare. Sora subiectului a dat un titlu interesant: „Grasu’ cu un singur ochi”. Pentru cei care nu cunosc personajul: este Cătălin „Grasu'” Popescu, cel cu care am filmat în Coreea de Nord.

satu mareGrasu'

5 thoughts on “Satu Mare”
    1. Istraterestra, mă bucur că ți-a plăcut. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Mă tem că nu m-ai văzut niciodată la Protv, ci la Antena 1 și 3, unde am lucrat 1 deceniu.:)

  1. A fost regretabil faptul ca un prof. univ dr. in istorie sa multumeasca miscarii legionare pentru tot ce a facut. Mai ales ca era prezent si Nicolae Decsei presed. Comunitatii Evreiesti SM, nascut in lagarul de la Moghilev, in Transnistria.
    Niciun roman, mai ales un prof. univ licentiat in istorie la UBB Cluj nu ar trebui sa uite cine l-a asasinat pe marele istoric N. Iorga.
    Mare pacat ca s-a intamplat acest lucru la o intalnire agreabila intre autor si publicul cititor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.