Hănescu scuipă la Wimbledon

În meciul cu Daniel Brands, Hănescu și-a pierdut cumpătul și a scuipat spre niște spectatori turbulenți. Victor riscă  o amendă de peste 6000 de lire sterline. Nu cred însă că asta e problema. Gestul de “golănaș de cartier” îl descalifică pe cunoscutul sportiv român…Hănescu este tenismen și nu fotbalist pe maidanul din fața blocului. Păcat, îmi plăcea tare mult de Hănescu.

Completare:

Printr-un comunicat de presă, Victor Hănescu și-a cerut scuze pentru ieșirea de la Wimbledon. El a plătit o amendă de 15000 de dolari.

5 thoughts on “Hănescu scuipă la Wimbledon

 1. Marius

  Salut!

  Ma gandesc totusi ca nu a mai rezistat injuriilor aduse din tribuna. Nu-i iau neaparat apararea, dar am avut ocazia sa-l cunosc personal. Pare un tip tare de treaba, cu un bun simt deosebit. Pacat insa de gestul facut.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Marius, eu nu l-am cunoscut personal, dar sunt convins că e un tip ok. Păcat că l-au lăsat nervii. Va avea mult de tras după ieșirea aceasta.

   Reply
 2. Morar Liana

  Saracu Nadal cate atitudini din astea a avut de infruntat, mai ales cand juca impotriva lui Federer, dar uite ca a rezistat.
  Din pacate in Germania nu se transmite Wimbledon-ul, probabil din cauza fotbalului.
  Din cate am vazut pe livescor.com, scorul in setul 5 a ramas 3-o pentru Brands. Asta inseamna ca s-a retras Hanescu dupa gest?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Liana, a fost o poveste urâtă. Hănescu a pierdut setul trei după ce a avut 3 sau 4 oportunități de a câștiga partida. S-a enervat și i-a scuipat pe niște bețivi care i-au vorbit urât tot timpul. A cerut suspendarea meciului pe motiv că e întuneric. După ce a fost refuzat, a început să greșească intenționat.. Chiat îmi pare rău pentru el. Sunt convins că de fapt e un om civilizat. Scăparea aceasta îl va urmări multă vreme. Păcat.

   Reply
 3. Pingback: Surpriză la Wimbledon | Blog by AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.