Un clarvăzător  cu 7 clase va putea el oare să-și prevadă propria eliberare din arest? Ar cam trebui pentru că altfel înseamnă că a tras în piept  zeci de mii de fraieri care sunau la OTV și plăteau la un număr cu suprataxa să le fie ghicit viitorul…

10 thoughts on “Testul suprem al clarvăzătorului de garsonieră”
 1. Adelin, in felul lui este un exemplu de eficienta: cu o investitica atat de mica, asemenea randament.
  Sa nu uitam ca si pe cei care se straduiesc ca sa descopere „perpetuum mobile” tot randamentul le da de furca.
  Mai grav este faptul ca tara intreaga este plina de astfel de „ingineri”.

  1. VirtualKid, randamentul e așa de mare pentru că țara e plină ochi de credului…ca să nu zic proști. Trist!

 2. Asta este, de fapt, marea înșelătorie practicată de aceste ”hahalere” – promovarea diverșilor clarvăzători, ghicitori, prezicători ori cititori în mai știu eu ce drăcovenii și invitarea publicului să sune la preț de peste un euro pe minut.

  Veți spune că oamenii sună dacă vor, nu-i obligă nimeni. Da, dar când lucrezi cu cifre mari, lume multă, întotdeauna se vor găsi suficienți oameni destul de naivi să sune la televiziune. Prezicătorii sunt, de fat, niște infractori.

  Ce este și mai grav e că, in multe cazuri, emisiuni inregistrate au fost prezentate fără a fi specificat clar că sunt în reluare. Așa se face că oamenii au fost invitați, contra un euro și 11 centime mesajul, firește, să adreseze întrebări președintelui Băsescu. Au fost lăsați să creadă ce emisiunea este în direct dar președintele, întocmai ca la moși, învâretea tombola spirtoaselor din studioul OTV pentru a treia oară, în reluare. Dar lumea a dat în continuare mesaje…

  Rezultatul este că Diaconescu, inconjurat de oameni cărora este suficient să le vezi moaca pentru a pricepe ce hram poartă, are o avere de 33 de milioane de euro. Cum era, Televiziunea Poporului, este?

  Ei bine, televiziunii poprului i-ar șade bine cu lacăt. Iar lui Diaconescu…la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.