Imagini făcute publice de propaganda de la Phenian: soldați care aproape intra-n criză la vederea liderului Kim Jong Un. Înfometați și speriați, oamenii din Coreea de Nord sunt un fel de animale de companie pentru „marele lider”.

9 thoughts on “Isterie colectivă”
  1. Exact ca in experimentul cu broastele care au stat in apa pana au fiert, oamenii accepta lucruri care mai de care mai umilitoare, in speranta ca viitorul va fi macar la fel ca prezentul. Daca ar fi sa fie analizat obiectiv, regimul nord coreean ar trebui sa se dezintegreze in urmatoarele luni. Din pacate, si mai ales datorita ajutorului oferit de conducatorii chinezi, nu cred ca se va intampla asa ceva

  2. Si totusi ce sansa ar avea intr-un potential conflict cu sudul si americanii….adica sunt multi ,par disciplinati dar totusi au echipament invechit….

  3. Aş vrea să las un comentariu , dar nu am ce spune ! Asemenea imagini te lasă fără grai ! Oare putem face asemănări , din punct de vedere al unui potenţial pericol , cu fanaticii religioşi de prin al-Qaeda ?

  4. Cred ca nu le e foarte clar ce „repeta” acolo: salutul catre lider sau predarea catre inamic. Par bucurosi de ambele variante, totusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.