S-a terminat și „excursia” de la Cluj. A fost o zi plină. Am ajuns pe la 14,30. Puțin după 15, eram deja la TVR Cluj. Am alergat la Napoca FM, apoi la Look TV, la o emisiune în direct. ClujradioLooktvDe acolo am plecat direct la Librarium Universității, locul unde a avut loc lansarea. Am vrut să demonstrez că și Miticii sunt punctuali și am început la fără un minut. Organizatorii spun că au fost peste 100 de oameni. Cert este că întâlnirea a durat două ore, au fost întrebări despre Coreea de Nord, comunism, dar și despre TVR și jurnalismul românesc. La eveniment a apărut și primarul Clujului, Emil Boc. Organizatorii mi-au spus că nu l-au invitat. Primarul a venit cu soția, a asistat la discuții și a stat la rând pentru autograf. Am vorbit vreo 10 minute. Emil Boc mi-a spus că i-a plăcut cartea, mi-a povestit ce l-a impresionat cel mai mult și  m-a întrebat de „Cotolin”. Eu i-am mulțumit și i-am mărturisit că tare mi-ar fi plăcut să fi avut o autostradă până la Cluj… El a zâmbit și a schimbat subiectul. Imediat după fostul premier, a venit pentru un autograf și Aurelia Cristea, deputat PSD. Asta pentru un echilibru politic. 🙂 Le mulțumesc frumos tuturor celor care au venit la întâlnire, dar și organizatorului Tiberiu Fărcaș, proprietarul platformei clujulcultural.ro

7 thoughts on “La Cluj”
  1. Salut. Ma bucur mult ca te-ai „dat” prin Cluj. Imi pare rau ca nu am ajuns. Si ca nu este autostrada directa :). Mult spor cu cartea !

  2. Felicitări, Adelin! A fost o seară reușită în care ,,miticul” a impresionat prin ceea ce este el însuși! În ceeea ce îi privește pe politicieni, destul de rar se întâmplă să …stea la rând! 🙂

  3. A fost o plăcere să te avem invitat în studio, la radio. Abia aştept să citesc cartea. Personal mi-a părut rău că nu am avut mai mult timp la dispoziţie. Când mai vii pe la Cluj dă-ne de veste.

  4. Eram in masina ascultandu-te la Napoca FM cand m-am hotarat instant ca trebuie neaparat sa vin sa te intalnesc, fiind un admirator de-al tau si urmarind cu mult interes toate reportajele tale de-a lungul anilor. Ajuns acasa seara tarziu, am citit cartea “din scoarta-n scrota” pe nerasuflate. Multa bafta in continuare! Iti multumim si te mai asteptam pe la Cluj-Napoca.

  5. Ce rau imi pare ca am ratat evenimentul. Mi-as fi dorit cartea cu autograful tau. Am aflat prea tarziu. Poate mai vii pe la Luna pentru vreun reportaj cu baietii aviatori si voi trimite cartea pentru un autograf…mult succes in continuare. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.