8 thoughts on “La Cluj

 1. Anamaria Petrisor

  Buna seara!
  Domnule Adelin Petrisor ,regret atat de mult ca am ratat aceasta intalnire cu dumnevoastra .Imi doream atat de mult sa intalnesc omul a carui activitate urmarind o ,am fost motivata sa nu renunt la ideea de a deveni un bun jurnalist .
  Cartile “Tara cu un singur gras ” si “Razboaiele mele” erau pregatite pentru un autograf ,dar din pacate “nebunia” sesiunii m a facut sa pierd contactul cu lumea virtuala si am aflat de venirea dumneavoastra in Cluj prea tarziu:( .
  De cand am vazut ca ati fost la Iasi ,imi faceam planuri ce intrebari sa va pun cand o sa veniti la Cluj ,ma gandeam chiar si la un ponei dragut pentru Smaranda .
  Cei prezenti au fost niste norocosi ,sper sa vina ziua cand o sa am onoarea sa va intalnesc si eu .:)
  Numai ganduri bune si sanatate !

  Reply
 2. Anamaria Petrisor

  Am uitat sa precizez in comentariul de mai sus ,cartea am “savurat o ” ,o poveste despre un loc atat de gri spusa pe alocuri cu umor m a captivat pur si simplu 🙂

  Reply
 3. Carmen

  Caut de multa vreme cartea, in Constanta, dar nu o gasesc.
  Mi-am dorit foarte mult sa i-o fac cadou sotului meu cu ocazia zilei de nastere.
  Exista undeva pe net de unde as putea sa o comand?

  Reply
   1. Carmen

    AM GASIT CARTEA LA DIVERTA SI MA BUCUR FOARTE TARE. IMI DOREAM SA O FAC CADOU SOTULUI MEU, CU OCAZIA IMPLINIRII A 22 DE ANI DE CASATORIE. DATORITA SERVICIULUI CALATORESTE FOARTE MULT DAR AICI NU O SA AJUNGA VREODATA. EL IMI FACE CADOU CU ACEASTA OCAZIE O TOYOTA RAV 4.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.