La Iași

Am stat două zile în capitala Moldovei și, ca de fiecare dată, mi-a plăcut foarte mult. Am participat la o proiecție a reportajului din Coreea de Nord la Ateneul Tătărași, la o lansare a cărții la Universitatea Cuza, lansaream dat interviuri pentru câteva ziare, pentru TVR și Radio Iași. A fost un program foarte strâns, însă mi-a făcut plăcere să întâlnesc oameni interesanți. Aș vrea să le mulțumesc Anei-Maria Tabarca și lui George Onofrei, de la Polirom, lui Andrei Giurgia și celor de la Universitatea Cuza. Nu în ultimul rând, trebuie să le mulțumesc celor câteva sute de oameni care și-au făcut timp pentru întâlnirea cu mine.

Mai jos este reportajul făcut de colegii mei de la Iași. Sper să nu se supere, dar Cătălin Popescu și cu mine nu suntem primii ziariști români care au mers la Phenian, după 1989. Suntem primii jurnaliști TV. Au mers acolo înaintea noastră amicul Dorin Chioțea și un fotoreporter de la ProSport . 🙂

3 thoughts on “La Iași

 1. manu

  Mi-as fi dorit atât de mult sa va întâlnesc si de data aceasta la iași și mai ales sa pot avea noua aparitie. Dar distanțele sunt uneori mult prea mari…Încă imi amintesc cu placere de lansarea cartii “Războaiele mele” pe care pur si simplu am savurat-o. Mult succes in continuare!

  Reply
 2. Paulina

  Buna seara! Vreau sa zic ca mi-a placut foarte mult reportajul d-tra. M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca se va prezinta un documentar despre aceasta tara. Si imi place denumirea : Tara cu un singur gras. =)
  O singura intrebare, daca puteti sa imi raspundeti. Nu am putut sta pana la sfarsit ca sa o adresez direct.
  De ce v-au inchis viza, de ce nu mai aveti voie sa mergeti in acea tara?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Paulina, este o presupunere susțintă de faptul că am încercat fără succes să iau legătura cu reprezentanța lor la București.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.