La indigo

Puteți vedea mai jos două promo-uri bune, cu imagini frumoase filmate dintr-un elicopter cu cameră girostabilizată. Un promo este pentru ” Vrei să fii milionar” și a fost filmat anul trecut. Cel de-al doilea este pentru X Factor- sezonul 2 și a fost făcut anul acesta.

Vrei Sa Fii Milionar Promo from CROSSROADS Studio on Vimeo.

9 thoughts on “La indigo

  1. Adelin Petrisor Post author

   Florin, eu zic ca sunt la fel: prezentatorul vine cu elicopterul, e preluat de limuzina etc. Si cadrele sunt cam la fel.

   Reply
 1. pantazi

  Pffff, si am inteles ca au adus oameni din Protv, sperand ca vor surclasa Vocea Romaniei si Romanii au talent(Protv).In mintea lor de babuini considera ca luand 2-3 oameni din echipa de acolo vor face super format.Aloooo, domn Director, nu exista oameni buni din PROTV, exista doar OAMENI BUNI si sunt peste tot, iar un format de emisiune iese bine daca ai o ECHIPA buna, nu 2-3 oameni din Protv(ne-ai spart la fudulii cand auzim ca au lucrat acolo:)))Cere-le banii inapoi(aia multi pentru care te-au pacalit) ca iar va manca bataie Xfactor de la o telenovela de pe AcasaTV.

  Reply
 2. Pingback: Vrei sa fii milionar? vs. X Factor | refresh.ro

 3. Pavel

  Antenele nu au timp să gândească în a crea promouri originale, emisiune spectaculoase, ei trebuie doar să-l atace pe Băse. Nu-i mai satură cel de sus!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.