Puteți vedea aici primul reportaj din Coreea de Nord.

12 thoughts on “La paradă”
  1. Superbe pozele.Numai mie mi se pare ca fetele alea de fapt plutesc mai mult decat bat pasul de parada? Oare cati ani are cu adevarat cel mult iubit si slavit?

  2. cu de aparat. obiectiv ai facut fotografiile? foarte reusite 🙂
    p.s.: te-am mai intrebat si nu mi-ai raspuns: ceva fotografii din concediu dand ne arati? ceva mai vesel si mai colorat 🙁

  3. Adelin esti mare…Memoria i-mi spune ca si noi romanii am fost cindva in aceiasi situatie.Eram copil cind a trecut Kim ce Batrin pe la noi si l-am asteptat nemincat o zi intreaga.Orwel 1984…A propos!…In ’84 am defilat in Piata Aviatorilor;piciorul la 25cm inaltime de la 50m pina in piata pina la 50m dupa piata…Marea intrebare care se pune este Ce va face Kim cel mic cu o armata asa mare…Daca ne uitam putin in urma si Germania lui Hitler semana la fel de mult cu cei acum in N.Korea…Felicitari pentru modul cum iti faci treaba.Bafta!

  4. am ramas cu o stare de plans. de jale. am retrait momentele copilariei petrecute in corurile de cantece patriotice, cu sosete albe si cordeluta, stand in spatele preaiubitului presedinte incremeniti in pozitii stupide, ca sa aducem ode.
    acele replici date de tanara coreana, automatisme recitate cu priviri tematoare, m-au transportat in timp.
    si inca foamea cumplita si teroarea pe care o traiesc oamenii aia depasesc cu mult, mult, mizeria noastra comunista…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.