Cel de-al doilea reportaj din Coreea de Nord: manifestații gigant, un lider ce pare neinteresat de spectacolul la care asistă și ofițerii care ațipesc în timpul discursurilor oficialilor.

11 thoughts on “Manifestații pe bandă rulantă”
  1. Ceea ce am vazut, au trezit amintiri amare de dinainte de 1989 la noi. Tragic, ca in lume mai exista asemenea locuri, ca in rest..precum este un reportaj la EURONEWS…NO COMMENT !

  2. Oare o avea habar ce e aia armata ca din cate am citit pe net el a facut scoala in Elvetia? Si cand te gandesti ca un pustan din asta are degetul asa aproape de o bomba nucleara…

  3. Foarte tare! Felicitari, Adelin! Din pacate am observat ca in timpul standup-ului te urmarea cu camera un domn care avea microfon verde… Oare era garoafa „Philips”? 🙂

  4. Domnu’ Petrișor, crezi că ghidul dumitale din Coreea îți citește blogul sau îți urmărește materialele la televizor ori pe internet ca să știe dacă să te mai lase data viitoare să îi vizitezi?

    O fi România vai de capul ei, dar măcar putem să îi înjurăm pe kimirsenii noștri și să urmărim jurnaliști care ne prezintă realitatea.

  5. Buuun reportaj, dar poate că ar fi fost mai corect să-i blurezi pe cei care au ațipit, sau pe tipul ăla (senzațional moment!) pe care era să-l bufnească plînsul cînd s-a văzut filmat. Repet: poate ar fi fost mai corect să le „protejezi” cumva fărîma aia de identitate. La cît de cretini sînt securiștii lor, nu m-ar mira să se apuce acum să-i caute, după ce ăia de la ambasadă ți-au văzut reportajul.

    1. Dragoș, am discutat lucrul acesta cu șefii mei. Ar fi trebuit să-i blurez pe toți de lângă subiect și cel care ar fi văzut nu mai înțelegea nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.