La (pe) iarbă verde

Palatul Mogoșoaia arată foarte bine.  Autoritățile locale l-au renovat, au amenajat gradinile, au refăcut aleile. Au făcut chiar și o parcare. De acolo și până la palat, mergi pe jos cam o sută de metri. Enorm pentru mulți dintre noi. Dovadă că spațiul verde s-a transformat în parcare pentru meltenii care se tem ca nu cumva să le scadă șuncile de pe cur. În România, cred că ar avea mare succes mall-ul cu parcarea în mijlocul magazinelor și piscina în care poți intra direct cu suv-ul.

7 thoughts on “La (pe) iarbă verde

 1. NICOLETA

  Bine le zici,parca am fi o tara de handicapati locomotor !Nu ne mai miscam…ce zici tu cu sunci nici pana la chioscul de ziare din colt fara”mertane”.MARE PACAT,oamenii nu stiu ce pierd.

  Reply
 2. Dudian

  Acum trei ani am avut proasta inspiratie sa vin aici de 1 mai…la doi pasi de palat “sfaraiau gratarele” , meltenii de care vorbesti nu erau deranjati nici macar de mirosul insuportabil de fum cu aroma de prajeala. aia e.

  Reply
 3. Pazvante

  De aia cred eu ca este nevoie de legi mai aspre si oameni mai exigenti. Nu mai spun dictatura ca asa ziceam si acum 10 ani si uite ca ne-am procopsit cu personajul ala din titlul unei piesei de teatru… In Austria sau Germania sau oriunde daca faci gratare in zona aia sau daca iti pui masina pe iarba scoti frumusel si 2000 de euro din buzunar. La noi chiar daca se dau amenzi, baietii aia amendati scot imediat mobilele si suna “pe cine trebuie” si ies bazma curata. Meltenii tot melteni. Ar trebui educati cu biciul, cu bataia si cu umilirea publica.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Pazvante, asa e. In Germania, legea a fost respectata tot de frica pedepselor, amenzilor etc. Acum e vorba si de constiinta, educatie.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.