La Teo Show

Am fost ieri la Teo Show, la Kanal D. M-am bucurat să o revăd pe Teo. O cunosc de prin 1994. Eu eram cel mai mic din redacția Radio 2M+, aveam 19 ani. TeoShowEram acreditat pe PRM, UDMR și PDAR și, neoficial, eram cel care era trimis după țigări de mai toată redacția. Teo era vedeta postului, avea emisiune, prezenta știri. De-a lungul anului, ne-am mai intersectat la Antena 1 și la Realitatea TV. Nu o mai văzusem de câțiva ani buni. M-am bucurat să constat că este la fel de efervescentă și plină de umor. Cum mă așteptam, am fost ușor debusolat de format: multă muzică tare, public, titluri bombastice. Pe tronsonul meu, titlul era ceva gen corespondent special din iad. I-am și zis lui Teo că mama o să creadă că m-am înrolat la sataniști. carteTot mai bine e la știri. 🙂

 

Teo a fost prima persoană care a primit cartea despre vizita în Coreea de Nord, “Țara cu un singur gras”. Mă bucur că a ajuns la un prieten!

P.S. Cartea o puteți comanda aici. Este și în versiune ebook.

7 thoughts on “La Teo Show

 1. Valeria Teodorescu

  Ce frumos,dupa atata timp,din nou alaturi,FELICITARI SI TOT CE VA DORITI,ati fost deosebiti intotdeauna(oameni de televiziune,in sensul propriu al cuvantului)Felicitari inca o data,si pe TEO o pup ca-i braileanca !

  Reply
 2. Ion Vatamanu

  O alaturare frumoasa intre doua persoane publice pe care-mi place sa le vad si ascult ! Cam stangaci Adeline in acest format de emisiune , parca mai incordat decat prin Irak (oare-am scris bine ?) sau Afganistan ! In orice caz , mi-a facut placere sa cunosc si un alt fel de Adelin !

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ion, Valeria, multumesc. Ion, dupa aproape 20 de ani de stiri, sunt cam stingher la divertisment.
   Razvan, da, i-am cunoscut pe toti si a fost o placere.

   Reply
 3. Razvan Popa

  Doamne, ce vremuri! Atunci ascultam radio in nestire. Teo Trandafir, Cristian Tocan, Toti Marinescu, Diana si Cristi Singer (Uniplus Radio – Azilul de noapte), Baghera (Top nostalgic), etc.
  Abia astept lansarea cartii. Pe aceasta o vreau cu autograf.

  Numai bine!

  Reply
 4. americanu

  Felicitari pentru carte zilele astea “o frig” :)) ,si apoi ne vedem la Iasi 😀
  PS:sa intelegem ca mai lipsea furca 😀

  Reply
 5. Maria

  Cat ma bucur ca ai adus-o pe Analia,doream sa o revad.Esti geniala draga Teo,cum ne bucuri cu fiecare emisiune.Te iubesc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.