6 thoughts on “Siria

 1. dan ionut

  Depinde si care americani sunt ingrijorati; informatia ca sunt elemente teroriste intre “rebeli” e destul de veche, doar nu s-au trezit acum oficialii americani..

  Reply
 2. Darael

  Americanii sunt ingrijorati….. Doamne ce gluma buna Adelin.
  Totul este sub control, totul este asa cum trebuie. De ce sa fie ingrijorati ? Doar americanii (nu bunica mea din groapa) vand arme si rebelilor si guvernului….. de ce sa nu se bucure americanii ca au vanzari ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   darael, eu cred că au de ce să fie îngrijorați. Dincolo de interesele comerciale, cred că există o teamă reală.

   Reply
 3. tikka

  Buna Adelin, hai sa o luam asa, de cand cu razboiul s-au tras ceva gloante, s-a consumat ceva munitie, s-au golit ceva depozite de armament, munitie, etc. Sa opreasca furnizarea de arme si sa-i oblige in felul asta sa se aseze la masa negocierilor. Sunt ferm convins ca 90 la suta din soldati si civili vor ca razboiul asta sa se incheie odata pt totdeauna. Chiar nu cred ca este imposibil, daca se vrea cu adevarat.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   tikka, teroetic, nu e imposibil. Practic, este imposibil. Intotdeauna se gaseste cineva sa vanda arme, sa sponsorizeze razboiul. Uita-te la cine sustine fiecare parte si o sa gasesti atatea agende care nu vor fi armonizate prea curand…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.