Măcelul continuă. Americanii sunt din ce în ce mai îngrijorați de numărul mare al extremiștilor din tabăra rebelilor. Într-un reportaj de pe CNN, se vehicula cifra de cel puțin 10000 de luptători fundamentaliști. Un reportaj Al Jazeera realizat în apropiere de Damasc.

6 thoughts on “Siria”
  1. Depinde si care americani sunt ingrijorati; informatia ca sunt elemente teroriste intre „rebeli” e destul de veche, doar nu s-au trezit acum oficialii americani..

  2. Americanii sunt ingrijorati….. Doamne ce gluma buna Adelin.
    Totul este sub control, totul este asa cum trebuie. De ce sa fie ingrijorati ? Doar americanii (nu bunica mea din groapa) vand arme si rebelilor si guvernului….. de ce sa nu se bucure americanii ca au vanzari ?

  3. Buna Adelin, hai sa o luam asa, de cand cu razboiul s-au tras ceva gloante, s-a consumat ceva munitie, s-au golit ceva depozite de armament, munitie, etc. Sa opreasca furnizarea de arme si sa-i oblige in felul asta sa se aseze la masa negocierilor. Sunt ferm convins ca 90 la suta din soldati si civili vor ca razboiul asta sa se incheie odata pt totdeauna. Chiar nu cred ca este imposibil, daca se vrea cu adevarat.

    1. tikka, teroetic, nu e imposibil. Practic, este imposibil. Intotdeauna se gaseste cineva sa vanda arme, sa sponsorizeze razboiul. Uita-te la cine sustine fiecare parte si o sa gasesti atatea agende care nu vor fi armonizate prea curand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.