Se coc atâtea televiziuni, încât vom avea omul și stația. Un nou proiect este Giga TV. Televiziunea se vrea generalistă. A luat licența în luna mai și este proprietatea SC Sonic Media SRL din Piatra Neamț. Cine sunt acționarii găsiți aici. Se pare că în spatele stației este de fapt celebrul Gheorghe Ștefan „Pinalti”. În aceste condiții, vă dați seama că proiectul nu e electoral și nici nu are legătură cu PDL-ul. :)))

Giga TV are deja studiouri și redacție în corpul central al Casei Presei, la o aruncătură de băț de Răitaru TV. Dotările sunt modeste, studiourile înghesuite, însă cei care au început să racoleze oameni se laudă că au în cont banii pentru funcționarea în primii 3 ani. Gurile rele spun că este un proiect al PDL pentru alegerile de anul viitor. Mulți au întrebat cum va crește Giga repede astfel încât să și conteze? Se vor găsi demnitari care să facă anunțuri importante DOAR la Giga TV și televiziunile de știri care contează vor fi obligate să citeze, să difuzeze imagini și așa se obține și un pic de notorietate. Poate că va fi așa, poate că nu. Cert este că un băiat ( încă angajat al altei televiziuni) a început să strângă oameni: reporteri, producători, operatorii etc. Este un semn că Giga TV se pregătește să emită în lunile următoare. Putem să ne plângem că ne lipsesc multe, însă de televiziuni mai mari sau mai mici sigur nu ducem lipsă.

sursa foto: realitatea.net

6 thoughts on “Luna și televiziunea”
    1. Gabi, păi e blogul meu, amice. Ce ai vrea să-l trateaz în stilul tău? Și dacă aș vrea nu aș putea pentru că dai emailuri gen #adrshf@yahoo.com, adică-ți ascunzi identitatea. Oricum, nu mi-am permis să te aduc cu arcanul pe blogul meu. Dacă ar fi să ne întâlnim, unde ai prefera: pe strada Eugen Carada sau Smârdan? Ambele sunt aproape de tine. :))

  1. Of Doamne, Pinalti ari televiziuni piersonala :)))))
    Dar eu ma bucur ca sunt televiziuni multe cat ciupercile dupa ploaie, cine stie, poate alea mai vechi o sa se mai rafineze, o sa dea salarii mai bune la oamenii competenti, o sa se imbunatateasca actul jurnalistic 🙂

  2. Domnule astia is fac de cap,cu Giga Tv,dl Penalti este expert in a prosti oamenii din Judetul Neamt de a oferi mita electorala si de introduce in pachetele de programe Dolce Tv,DIGI sau AKTA,MA GANDESC EU DUPA MINE CA DEJA DE PE DOLCE ESTE GIGA TV,adica aceasta televizune este facuta pe banii contribuabililor desi nimeni nu se uita nici macar pe B1,sau Zeus Tv,aceste televiziuni care sustin puterea PD-lista,si UNPR-ista al izmanarului care a comandat deasemenea atacurile de la Universitate,ca sa-i indemne pe oameni sa plece acasa sa huzureasca,dl Becali a spus bine ca galeria dinamovista a fost acolo si a devastat,unde-S arestarile din grupul acela de vandali,imi spuneti si mie dle Adelin Petrisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.